Ми у Facebook
19.06.2016, 11:00

ФОТО - У Рівному чоловік до смерті забив свою співмешканку

Між парою виник конфлікт, у ході якого чоловік кілька разів ударив співмешканку в обличчя не менше п'яти разів. Від отриманих травм жінка опівночі померла.
Як повідомляє ГУНП в Рівненській області, 51-річний чоловік та його 53-річна співмешканка проживали удвох, ніде не працювали та зловживали спиртними напоями. 17 червня, коли чоловік до обіду захотів чергову дозу, між парою виникла сварка, під час якої той почав бити жінку. Як пояснить згодом правоохоронцям, вдарив в обличчя не менше п’яти разів. Від отриманих ударів, рівнянка впала та вдарилася головою об підлогу.



ДТП на Рівненщині: 19-річний мотоцикліст не розминувся із підводою і заплатив за це життям (+ФОТО)


На цьому конфлікт вичерпався і обоє пішли по своїх кімнатах. Прокинувшись близько одинадцятої вечора, господар зайшов до дружини у кімнату, однак та не відгукувалась. Тож чоловік викликав швидку медичну допомогу, лікарі якої лише констатували смерть потерпілої.

Слідчо-оперативній групі, яка одразу прибула за викликом медиків, чоловік не зізнався у скоєному та стверджував, що він спав і не знає що трапилося.






Однак вилучені речові докази вказували на причетність чоловіка до скоєння злочину. Та й відповідно до лікарського свідоцтва стало відомо, що жінка померла унаслідок набряку, набухання та компресії головного мозку, внутрішньочерепного крововиливу. Тож зловмиснику нічого не залишалося як розповісти про все поліцейським.


На Рівненщині пенсіонер "купив" посуд за дві тисячі євро





На правах реклами