Ми у Facebook
22.06.2016, 17:54

"Стихійну торгівлю ніколи не дозволимо, щоб не повторився Ізмаїл", - влада Рівного

Фото РТБ

Влада Рівного налаштована категорично проти стихійних торговців на вулиці Сагайдачного поблизу центрального продуктового ринку міста.
Сьогодні у Рівному був бунт торговців, які хочуть продавати з землі. Вони перекривали вулицю Сагайдачного для проїзду транспорту. Чим закінчився цей бунт і як на це відреагувала влада Рівного?

“Потрібно якомога швидше забути про “асфальтне” молоко”: думки рівнян про страйк торговців у Рівному

- У нас чітка позиція з цього приводу: не може бути у 30-градусну спеку торгівлі курми, ковбасами, кролями, сиром, молокопродуктами за територією ринку, - пояснив начальник міського управління торгівлі і громадського харчування Ігор Остапенко. - Бо це загроза здоров'ю і життю людей. І ми неодноразово з цього приводу зверталися у поліцію, бо саме вона може накладати на стихійних торговців штрафи. Також це питання порушувалося на комісії з питань техногенної безпеки. Бо така торгівля може призвети до того, що нині відбувається в Ізмаїлі Одеської області. Окрім цього, тротуари й зупинки громадського транспорту не можуть бути зайняті торговцями. Торгівля має вестися на ринку. Для цього на ринках міста достатньо місць. Так, їх є 150 на центральному продуктовому ринку, 40 - на ринку "Сагайдачному". Причому м'ясо- й молокопродукцію заборонено продавати навіть на відкритому ринку. Для цього є спціально відведені місця. Скажімо, для продажу молокопродуктів спеціально облаштований другий поверх у критому приміщенні центрального продуктового ринку. Там спеціальні стойки з мармуровою поверхнею. Їх щовечора дезінфікують.

Рівнянка з найбільшим стажем депутатства - про бійку в облраді

За словами Ігоря Остапенка, влаштували протест, перекривши вулицю, не нещасні пенсіонерки, домагаючись дозволити їм торгувати, а перекупники, власнкии торгових точок на ринках міста - загалом близько 20 людей.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ