Ми у Facebook
02.07.2016, 20:30

Любовний гороскоп на 3 липня

Про що шепчуть зорі закоханим і романтично налаштованим знакам зодіаку?
ОВЕН. Грайливий настрій, жага нових пригод і небажання думати можуть зіграти з молодими та недосвідченими злий жарт. Обережніше з амурними пригодами!

ТЕЛЕЦЬ. Чого ви такі стривожені та роздратовані? Любовні стосунки тут зовсім ні при чому. Може, магнітні бурі так на вас впливають?

БЛИЗНЮКИ. Головне – гідно протриматися до вечора, а там і ніч примирення настане…

РАК. У декого не найкращий момент в особистому житті. Можливі сварка і навіть розставання. Добре це чи погано для вас – зрозумієте потім, а зараз постарайтесь зберігати спокій.

ЛЕВ. Не надто захоплюйтесь любовними пригодами напередодні відповідального робочого тижня. Але якщо у вас відпустка – ніч кохання справам не зашкодить…

ДІВА. Настав час поділитися сокровенним і розставити всі крапки над «і». Краще, якщо ви почнете розмову перші.

ТЕРЕЗИ. Сцени ревнощів, критика коханої людини за її недоліки сьогодні можуть призвести до несподіваного для вас результату.

СКОРПІОН. Сьогодні вам буде нудно без спілкування і товариства близької людини.

СТРІЛЕЦЬ. Якщо ви посварились з коханою людиною, навіть якщо правда на вашому боці, негайно попросіть пробачення за свою грубу поведінку.

КОЗЕРІГ. Не діставайте кохану людину своїми уїдливими зауваженнями.

ВОДОЛІЙ. Якщо у вашої половинки виникли проблеми, не робіть вигляд, що ви не при чім – підтримайте, допоможіть, зрештою візьміть на себе частину відповідальності.

РИБИ. Чудовий вечір та ніч для романтики, кохання і красивого сексу…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 2 липня
Позитивний гороскоп на 2016 рік







На правах реклами