Ми у Facebook
11.07.2016, 17:40

Депутата міськради Рівного, який стріляв у правоохоронців, відпустили(+ФОТО)

Загалом пролунало кілька пострілів.
Як повідомляв портал ОГО, до міського депутата Рівного Василя Немеша приходили правоохоронці з обшуком. Після пояснень причин візиту, депутат дістав травматичний пістолет і відкрив вогонь по поліцейським та людям, які знаходилися поруч. В результаті стрілянини ніхто не постраждав. Депутата відвезли до до Рівненського відділу поліції й після того, як він надав пояснення, відпустили.



У Рівному патрульні не пожаліли свого нетверезого колегу-правоохоронця(+ФОТО)

За фактом опору працівникам правоохоронних органів під час виконання службових обов’язків, як повідомляють з відділу комунікації ГУНП в Рівненській області, відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання у виді штрафу або арешту до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на два роки. Зараз поліцейські з’ясовують усі обставини інциденту.


Рівненські патрульні штрафують курців


Нагадаємо, що на депутата Рівненської міської ради Василя Немеша скаржаться мешканці будинку №13-А на вулиці Струтинської. Вони стверджують, що Василь Немеш очолює підприємство "Рівнепромекобуд", яке до їхньої чотириповерхівки прибудовує без дозволів 11-поверховий будинок. Внаслідок цього будівництва у їхніх квартирах порушена інсоляція - не потрапляє денне світло, зменшилася площа озеленення біля будинку. А також порушилася витяжна систему притоку-витоку повітря, тому не можуть безпечно працювати газові котли і їх опломбовує "Рівнегаз", щоб не нести відповідальність за загрозу життю мешканців.


Василь Немеш такі заяви вважає чорним піаром і коментувати ситуацію відмовляється.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ