Ми у Facebook
06.08.2016, 19:30

"Якби я був мером", - рівняни в соцмережах приміряли високу посаду

Напевно чи не кожен з нас хоча б раз в житті уявляв себе на чиємусь місці. Цього разу рівняни "зазіхнули" на посаду мера.
"Перше, що б ти зробив, якби став мером Рівного" - саме таке опитування вирішили провести серед рівнян у спільноті "Типове Рівне". Своїми грандіозними планами рівняни поділилися відразу:

Рома Колядюк: "Запустив би смітєтпереробний завод!!!!!!"

Рома Мірошниченко: "Відреставрував би замки."

Артемій Сагайдачний: "Позабирав рекламу і кольорові вивіски з будинків."

Артур Петров: "Короче, судя по ответам - все бы взяли и потратили бы кучу денег, и: построили бы стадион, мусороперерабатывающий завод, сделали бы дороги, отреставрировали бы замки. А так же подняли пенсии и зарплаты. Потрясающая политическая безграмотность. Понятно, чего в предыдущем опросе все так печально."

Влад Ткачук: "Напевно, націоналізував видобуток бурштину і зароблені гроші на бурштині виділив би на потребності міста..),а так би дуже хотів реставрувати бункер,що біля Краєзновчого музею(це б було б родзинкою міста рівного і компенсувало знищенний замок графства Любомирських)"

Богдан Місіков: "...Позвільняв всіх державних службовців в Рівному, котрих може звільнити мер. Далі Набрав би нову команду, і привів би наше захалустя в стан цивілізованого міста."

Льоша Мазур: "Гроші на парк... дорогі... розвиток бізнесу в Рівному... і саме головне - школи та дитсадки."

Андрей Голюх: "Прибрав би тролейбуси з міста."

Саня Джокер: "Зробив би електрозаправки та велодоріжки."

Артур Петров: "Мне просто странно, что люди на полном серьезе пишут "поднял бы пенсию" или "повысил бы зарплату". Или любой вариант в стиле "потратил бы кучу бюджетных денег из неисчерпаемой денежной бездны". Было бы хорошо, если бы люди сами взяли и задумались: реально ли то, что они пишут. Хотя бы до того момента, как начнут мочить конкретных политиков, обвиняя их в том, что им неподвластно. Ведь именно на этом фоне ярче всего играет популизм, а это, в свою очередь, очень опасно."

Деня Малашинський: "Притулок для собак і для бездомних людей."

Андрей Довганюк: "Багато б кого і чого поміняв. Набрав би компетентних менеджерів, встановив би їм зарплати відповідно до їх вартості по ринку і займався б планомірним розвитком міста з оптимізацією кількісного і якісного складу держслужбовців місцевої влади. І не дай їм Боже зробити щось не в інтересах громади... чи витратити її кошти не так, як свої власні. А взагалі - жив би інтересами громади."

Галя Мартинюк: "Велосипедні доріжки хай йому грець.
А ще почистити б Устю бо річка гарна, якби не сміття і вода зеленою не була. Ще б парки поприбирати, всі що є. Коротше кажучи навести в цьому місті лад. Нічого нового, просто зробити кращим старе."

А що б зробили на місці мера ви?

Читати також:

Найближчим часом у Рівному з’явиться новий тролейбусний маршрут

У центрі Рівного планують збудувати аквапарк: що думають рівняни

На Рівненщині облаштують благодатне джерело





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ