Ми у Facebook
17.08.2016, 10:40

Рівненська єпархія - про затримання священика на хабарі

У зв’язку із затриманням на хабарі колишнього клірика Рівненської єпархії протоієрея Михайла Олійника, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон звернувся до духовенства та вірян єпархії.
Нагадаємо, що затриманий у Рівному на хабарі сільський голова виявився священиком

"З глибоким сумом сприйняв звістку про затримання на хабарі колишнього клірика нашої єпархії протоієрея Михайла Олійника, яке мало місце сьогодні у Рівному. В час, коли зовнішній ворог намагається побороти і полонити нашу державу, хабарництво, як вид корупційного діяння, роз’їдає нашу державу зсередини та руйнує її не менше, ніж зброя супротивників. І тому такі дії, особливо від людини, яка поставлена душпастирем, є неприйнятним і неприпустимим, і така людина уподібнюється Іуді Іскаріоту. Бо Іуда за гроші продав Спасителя, а вона за гроші та матеріальні блага зраджує рідну землю та своїх співвітчизників. Відплата таким буде така ж, як і для Іуди – ганьба і вічне осудження", - пишуть на сайті Рівненської єпархії УПЦ КП.

У Рівному сільський голова намагався отримати хабар під стінами ОДА (+ ФОТО)

Крім того, в повідомленні священники закликають вірян не брати хабарі та попереджають, що Сам Бог буде суворо судити тих, хто бере хабарі й чинить беззаконня

- Вірю, що спільними зусиллями, та з Божою допомогою ми зможемо подолати суспільне зло – хабарництво та збудувати міцну і процвітаючу державу, додається в повідомленні.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ