Ми у Facebook
29.08.2016, 17:40

У рівненському кафе прочекали замовлення більше години

Продовжуємо знайомити вас з відгуками про заклади громадського харчування Рівного.
Ми постійно розповідаємо історії-відгуки про заклади, щоб ви знали про тих, хто псують своє "обличчя" хамським відношенням до гостей.

Рівнянка поскаржилася на хамство у кафе

Ось ще одна історія з групи ВИЛКА:

Нікому ніколи не буду радити цей заклад, все жахливо!!!! 50 хв чекають діти сік, про наші суші я мовчу взагалі, обслуговування ПОГАНЕ!!!! Настрій зіпсували!!!

Ми не могли докликатися офіціанта, весь час чули "одну хвилинку", через 15 хвилин нам принесли меню, ще через 15 прийняли замовлення, ми замовили два види суші два морозива два пива 0.3, я підкреслюю, 0.3, і два морозива, ще через 20 після замовлення я попросила принести нам хоча б пиво, на що нам сказали що нашого замовлення не існує, коли почали возмущатися нам принесли пиво 0.3 та сік, а потім підійшли і сказали що в них закінчився рис (в суші ресторані) і нам потрібно чекати ще 25 хв, ми просиділи 1 годину і треба чекати ще 35 хв. Я відмовилася від замовлення, попросила порахувати те що нам винесли це пиво і сік, на що у них одразу знайшовся рис варений суші нам подали за 15 хв. Обурює одне, попередьте одразу що суші треба чекати 1 годину, що морозиво треба чекати 1 годину, нарізки Половини ананаса 1 годину, ми б однозначно не чекали а пішли в інше місце. Офіціанти в цьому кафе не підходять до тебе взагалі. І АПОГЕЙ, приносять нам рахунок а там вибито два пива по 0,5, а принесли 0,3.







На правах реклами