Ми у Facebook
30.08.2016, 14:00

Житловий комплекс “Театральний” – місце, де вам захочеться жити!

Завжди мріяли про житло у самому центрі міста? Ваш варіант – це цікаві архітектурні рішення та максимальна ефективність планування простору? Тоді житловий комплекс “Театральний” – саме те, що ви так довго шукали!
Житловий комплекс “Театральний” – це сучасний цегляний будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями, який розміщений у середмісті Рівного. Житловий комплекс будується на вулиці Гетьмана Мазепи, 3, тобто у самому центрі історичного Рівного. Тому кращого місця – годі й шукати! Думаємо, що ні в кого не виникає запитань про те, чому саме таку назву має будинок. Адже ви будете жити біля Рівненського академічного українського музично-драматичного театру. А ваш будинок вражатиме гарним зовнішнім виглядом та цікавими архітектурними рішеннями, які передбачили творці проекту.

Будьте певні, що подібного проекту, як ЖК “Театральний”, у нашому місті ще не було.

При його створенні докладено максимальних зусиль, щоб просторі квартири житлового комплексу були не черговою новобудовою, а стали саме тим місцем, де вам захотілося б жити! Комфорт, затишок та гармонія – це те, що ви отримуєте, купуючи квартиру у “Театральному”. Адже, піклуючись про добробут майбутніх покупців квартир, тут все продумали до найменших дрібниць. У плануванні помешкань враховані всі нюанси, а також прийняті до уваги всі інші деталі, необхідні для повноцінного та зручного проживання у житловому комплексі.

Квартири у “Театральному” мають високу стелю – три метри, стіни виконуються з червоної цегли, фасад вентильований, а також у кожній квартир відбувається поквартирне встановлення лічильників (у тому числі й на опалення). Власників авто потішить крита автостоянка, а тих, хто піклується про безпеку, вразить охорона, консьєрж та відеонагляд, який гарантує безпеку у вашій оселі. У будинках встановлять безпечні ліфти без машинного відділення, що мають тихий хід та швидкий підйом, а також передбачений прямий захід до ліфту з критої автостоянки. Для вашого відпочинку у будинку передбачено великий хол із зоною для відпочинку. Тобто тут створили оазис розкішного життя у центрі міста.

Під час будівництва застосовуються найсучасніші технології і матеріали: силовий метод тиснення залізобетонних 14-метрових паль, червону керамічну цеглу, систему вентильованого фасаду – це система облаштування зовнішніх стін будинку навісними панелями, які кріпляться на металевий каркас. Між ними вкладається шар утеплювача – мінеральної вати, залишаючи місце для вільної циркуляції повітря, що забезпечує виведення вологи зі стін та з утеплювача. Цим самим можна сказати, що будинок “дихає”, а це забезпечує збалансовану систему терморегуляції, що має відповідність українським і європейським технічним нормам.



Житловий комплекс складатиметься з трьох під'їздів та одного загального парадного входу, що забезпечує зручний підйом навіть для людей з обмеженою можливістю пересування. На 0-му та 1-му поверсі передбачається розміщення об'єктів торгово-офісного призначення. Завершення будівництва заплановано вже на IV квартал 2017 року, тому довго чекати на омріяне житло вам не доведеться.

Якщо ви й досі ще вагаєтеся і не знаєте, яке житло обрати, то житловий комплекс “Театральний” – це те місце, на якому без сумнівів варто зупинити свій вибір.

Станьте новим мешканцем будинку вже сьогодні !

ЦЕНТР ПРОДАЖУ
ОК ЖБК "Театральний" ЄДРПОУ39899188
м. Рівне,вул. Гетьмана Мазепи, 3
(вхід зі сторони театру)
Тел: (0362)460 333
(068)547 69 44

E-mail: teatralniy-rv@ukr.net





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ