Ми у Facebook
01.09.2016, 19:00

Рівненська автошкола ТСОУ готує водіїв високого класу

Найкоротші терміни навчання, висока якість викладання, майстерність водіння та отримання прав водія лише за півтора місяця – це те, чим славиться Рівненська автошкола ТСОУ.
Завдяки першокласним викладачам та майстрам практичного водіння можливості навчання як у денній, так і вечірній групі, тут готують найбільше в області водіїв різних категорій. Водночас в автошколі ТСОУ не збираються зупинятися на досягнутому і далі працюють над удосконаленням матеріально-технічної бази закладу та докладають усіх зусиль, щоб готувати першокласних водіїв.

Рівненська автошкола ТСОУ існує з початку 1947 року. Тоді вона називалася автомотоклубом і знаходилася на вулиці Лермонтова. Тільки у 1965 р. школа почала свою роботу на тому місці, де функціонує і досі (вул. Курчатова, 1). За високі показники у підготовці спеціалістів для Збройних Сил і народного господарства та високі показники у спорті в 1978 році школа була нагороджена Знаком “За активну роботу” ЦК ДТСААФ СРСР. У 1982 році автошколі першій в нашій області було присвоєно звання зразкової учбової організації. У 1983 році за високі показники в підготовці спеціалістів для Збройних Сил було вручено перехідний Червоний прапор Прикарпатського військового округу і присуджено перше місце серед 48 шкіл зони Прикарпатського військового округу. Спортсмени ж, які займалися у спортивних гуртках на базі автошколи, систематично отримували високі нагороди на всеукраїнських, обласних та місцевих змаганнях.



Нині ж Рівненська автошкола ТСОУ щоденно працює над власним удосконаленням, і це дає свої вагомі результати. За рік тут випускають більше 1500 водіїв категорій А1, А, В, С1, С, ВЕ, СЕ, Д, АDR . А також дуже успішно працює підрозділ автошколи ТСОУ в місті Здолбунів.

– Нам приємно говорити про наші досягнення. АДЖЕ в автошколі покращено матеріально-технічну базу. Ми придбали два нові автомобілі, оснастили комп'ютерний клас доступом до мережі інтернет, де кожен з учнів може самостійно працювати над вивченням екзаменаційних білетів, – говорить директор Рівненської автошколи Юрій БОГДАНОВИЧ. – Крім того, ми провели ремонт фасаду автошколи у Рівному та Здолбунівського підрозділу. Цьогоріч автошкола ТСОУ брала активну участь у підготовці працівників нової поліції. Нами було проведено навчання та тестування більше 200 кандидатів у працівники поліції.



Автошкола ТСОУ може пишатися ще й тим, що виграла тендер з підготовки та реабілітації учасників АТО. Тепер щомісяця 10 учасників АТО з Рівненщини навчаються за кошти держави в автошколі. Сюди цих хлопців направляють з управління соціального захисту населення. Бійці проходять підвищення кваліфікації чи здобувають водійські права на базі закладу. Також а автошколі успішно розвиваються спортивні секції: автомобільна, стрілкова, радіоаматорів, картингу, автомодельного спорту, підводного полювання, собаківництва.

У закладі всі бажаючі мають можливість здобути посвідчення водія, адже завдяки зручному графіку навчання, на денній чи вечірній формі, ви маєте можливість у найкоротші терміни стати водієм високого класу. Тут вас навчать не тільки теорії, головний акцент – це практичні навички. Тому недарма майстерне водіння вже давно є брендом закладу.

Директор школи розповідає, що нині все частіше навчатися в автошколу приходять жінки. Часто у групах лише 5-6 хлопців, решта – дівчата. Водночас викладачі не приховують того, що багато учнів вважають, що головне навчитися керувати автомобілем, а теорія – на другому плані. Проте в автошколі ТСОУ наголошують кожному, що дорога подібного незнання не пробачає і це може призводити до дорожньо-транспортних пригод, а то і куди гірше.

Проте, якщо відвідувати всі лекційні заняття, відповідально проходити екзаменаційні білети, ходити на практичні заняття, то скласти іспит та отримати посвідчення водія – це не така і проблема. В автошколі ТСОУ піклуються про те, щоб надати вам високі знання та зробити з вас майстерного водія. Тому автошкола ТСОУ – ваш шлях до успіху!






На правах реклами