Ми у Facebook
02.09.2016, 16:40

ПриватБанк розпродує квитки до столиці

У вересні українці зможуть поїхати на поїзді до Києва всього за 100 грн, якщо візьмуть участь у новій акції ПриватБанку та MasterCard. Купити акційний квиток можна за допомогою смартфону в мобільному банку Privat24, а оплатити – банківською карткою MasterCard.
«У вересні до столиці з’їжджаються не тільки депутати й політики, а й студенти, їхні батьки. Для них наша акція стане чудовою можливістю заощадити час і гроші на покупці квитків, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Нещодавно нас запитували, чи правда, що ПриватБанк викупив усі квитки на потяги, щоб продати дорожче? Так ось, банк не тільки не скуповує квитків, а й продає їх усім бажаючим за акційними цінами».


Щоб з’їздити до Києва за 100 грн, потрібно запустити на своєму мобільному додаток Privat24 (доступно абсолютно безкоштовно всім власникам Android- та iOS-девайсів), зайти в розділ «Квитки», вибрати станцію прибуття «Київ-Пасажирський» і знайти рейси з акційною вартістю квитка 100 грн. Акційні квитки буде видно відразу ж під час купівлі, у момент вибору місця у вагоні.

ПриватБанк першим з українських банків почав продаж електронних квитків у 2014 році, зараз щодня через ПриватБанк українці купують понад 19 тисяч залізничних квитків.


Купити електронний квиток на поїзд, літак, автобус, футбольний матч, культурні заходи можна за пару хвилин в Інтернет-банку Приват24, на спеціальному сайті bilet.pb.ua, через термінали самообслуговування та у відділеннях банку. Також у банку працює цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Електронні залізничні квитки не потрібно обмінювати в касах на звичайні.





На правах реклами