Ми у Facebook
15.09.2016, 10:00

Тут є все, що потрібно для комфортного життя у Рівному

Багато рівнян констатують: місце їхнього проживання далеке від того, чого прагне їх душа та вимагає сучасний ритм життя.
Мова йде про те, що кожен з нас хотів би жити в будинку, який знаходився би ближче до центру міста. А що найголовніше, щоб поряд була розвинена інфраструктура – об'єкти відпочинку, освіти, культури. І ще, щоб дістатися додому з будь-якого куточка Рівного не створювало великих проблем. Здається, стільки вимог, які може виконати далеко не кожен забудовник. Проте у Рівному вже вдається втілювати мрії багатьох рівнян у життя. А працюють над цим у житловому комплексі “Театральний”.

Комфортне житло в самому центрі історичного Рівного

Адже тут ви отримуєте не тільки житло у самому центрі історичного Рівного, а і як доповнення до цього – всі блага сучасного світу просто “на долоні”. З ваших вікон не просто будуть відкриватися неймовірні краєвиди центру Рівного, ви будете вражені ще й тим, наскільки зручним стане ваше життя у “Театральному”. Чому ми так впевнені у цьому? Адже центр міста – вулиця Гетьмана Мазепи – це зручна транспортна розв'язка (практично всі маршрутні таксі та тролейбуси прямують через центр міста), а також зовсім поряд вся розвинена інфраструктура.

Житловий комплекс “Театральний” знаходиться неподалік центральної площі нашого міста, буквально в кількох метрах – Рівненський парк культури та відпочинку імені Тараса Шевченка, де зручно погуляти всією родиною. При бажанні можна провести романтичний вечір біля озера “Лебединка” у парку Молоді або пройтися з дітками на Набережній річки Устя. Тим самим ви, здавалося б, у самісінькому центрі міста, а з іншого боку – мальовнича природа зовсім поряд з вами.

Молоді родини, які придбають житло у “Театральному”, не матимуть проблем з тим, що дитячий садочок чи школа знаходяться далеко від дому. Адже поряд з житловим комплексом розташовані дитячий садочок №45 та ЗОШ №1. Старшокласникам же буде приємно дізнатися, що зовсім поряд – престижний рівненський виш Рівненський державний гуманітарний університет.

Господині ж можуть бути спокійні, адже зовсім поруч – центральний продуктовий та речовий ринок, купа супермаркетів, аптек, перукарень, відділень банків. Тобто вам не доведеться витрачати багато часу для повсякденних справ – все необхідне поруч. Для вашого дозвілля зовсім недалеко кінопалац “Україна”, ТЦ “Злата Плаза”, торгово-офісний центр “Manhattan” разом зі спортивним комплексом “Manhattan fitness club”, де ви зможете скористатися широким спектром послуг та цікаво провести вихідні.

За безпеку ж будинку ви можете не хвилюватися, адже для зручності майбутніх мешканців продуманий сервіс консьєрж-служби, охорони та відеонагляду прилеглої території. Опалення здійснюватиметься від індивідуальної котельні, а для проведення розрахунків та регулювання витрат обігріву передбачено встановлення поквартирних лічильників обліку тепла для кожної квартири окремо.



Окраса міста Рівного – житловий комплекс “Театральний” – це місце, де є все, щоб ваше життя було комфортним та тим, про яке ви насправді могли тільки мріяти!


ЦЕНТР ПРОДАЖУ
ОК ЖБК "Театральний" ЄДРПОУ39899188
м. Рівне, вул. Гетьмана Мазепи, 3
(вхід зі сторони театру)
Тел: (0362) 460 333
(068) 547 69 44
E-mail: teatralniy-rv@ukr.net







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ