Ми у Facebook
15.09.2016, 13:40

Рівненський письменник роздаватиме автографи на Форумі видавців у Львові

Мова йде про відомого письменника, проректора Національного університету "Острозька академія" Петра Кралюка.
Нагадаємо, що 15 вересня розпочався 23 Форум видавців, що триватиме по 18 вересня.

- У програмі заходу 1 259 подій, 954 зареєстрованих учасники, з них 505 авторів, музикантів, художників, 321 видавництво, понад 100 учасників бібліофоруму, 434 книжки номіновано на здобуття премії «найкраща книга Форуму», з яких обрано 23 найкращі книги, - пише zik.ua.

Серед тих, хто братиме участь у Форумі є і представник Рівненщини. Це Петро Кралюк – український філософ, письменник, публіцист. Доктор філософії, заслужений діяч науки і техніки України, професор Національного університету «Острозька академія».

Письменник з Рівненщини Петро Кралюк став лауреатом премії "За громадянську позицію" [+Відео]

Під час Форуму він візьме участь у презентації книги "Сестра моя, Софія..." та роздаватиме автографи при презентації книги Юлі Бондючної "Волинська височина".

Ось що про свою участь у Форумі написав сам Петро Кралюк у фейсбуку:

Моя "програма" на Львівському Форумі. Тільки 16 вересня!
11-12 год. - Дзеркальна зала Палацу Потоцьких. Участь у презентації книги "Сестра моя, Софія..."
12-13 год. - Із моїм Братом Духовним, яко класики, будемо роздавати автографи в холі на другому поверсі Палацу мистецтв при презентації книги Юлі Бондючної "Волинська височина".
І нарешті - у післяобідню пору, коли народ стає добрішим, з 14 по 15 год. роздаватиму автографи на стенді Видвництва Старого Лева, підписуючи книжечку "ТАЄМНИЙ АГЕНТ МИКОЛА ГОГОЛЬ". Її "страшенно полюбили" русскіє люді.
Приходьте - буду радий!








На правах реклами