Ми у Facebook
16.09.2016, 11:40

Рівнянка розповіла, як її обматюкали в кафе

Такий неприємний випадок стався в одному з кафе Рівного.
Продовжуємо знайомити вас з історіями хамського поводження персоналу в кафе Рівного. Наша чергова розповідь про те, що точно виходить за межі дозволеного - рівнянок нагло обматюкали у закладі. Жінки розповіли свою історію у групі ВИЛКА:книга скарг та пропозицій:

"Реальна вигода": у рівненському супермаркеті продають товари з пліснявою

Завітали з подругою після "Перенатального" в заклад Шапіто, це жах... Зараз почнеться "що"? "куди ви пішли"?, "самі винні"... не було часу далі бігти, нас чекало авто.

Але на радостях, після важких мук чекання нової людинки на світ з того всього, забігли сюди.

Чекали офіціантку 20хв, адже вони зайняті були за столом "телефонними розмовами" щоб замовити пиво, до нас підійшла з горою посуди офіціантка, яка прибирала з іншого столу зі словами"ШО ВАМ???"
Почувши наше замовлення відповідь "угу"..
А далі найцікавіше...

Крикнувши "бармену" саме так в лапках, бо це не бармен...
Почувши наше замовлення, яке їй крикнула офіціантка, почала наливати зі словами "Б***......Ь", бо ми приперлись і завадили її розмові по телефону....

Це жах, куди світ котиться, навіть не світ, а працівники закладів Рівного... ведуть себе по-хамськи, ставлять себе вище власників закладу.. Люди візьміться за голову, робота є робота, будь ласка виконуйте свої обов'язки, за які вам гроші платять..

ФОТО - "Моє терпіння луснуло", - рівнянка про замовлення суші та піци додому

Я сама колись працювала барменом, але ми не мали права розмовляти по телефону та вживати такі слова.
Дорога"барменша" ти не відповідаєш цьому статусу, бо саме ця людина дає людям "позитив, настій", а ти нам дала тільки негатив..
Жаль, що саме такий заклад нам довелось відвідати...







На правах реклами