Ми у Facebook
20.09.2016, 11:20

Компанія РЕНОМЕ-СМАРТ створила програмне забезпечення для Рівненського регіонального ЦНАПу

Вже протягом місяця в Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг працює програмне забезпечення розробки РЕНОМЕ - електронна інформаційно-телекомунікаційна система «ЦНАП-Smart-quality-service»
«ЦНАП-Smart-quality-service», призначена для формування і ведення єдиного реєстру територіальної громади; зберігання, захисту, обробки, використання і поширення інформації про особу та про документи, до яких вносяться відомості.

Дане ПЗ є складовою основного процесу надання адміністративних послуг у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, де громадяни отримують сервіс нового, прогресивного формату.

Рівненський регіональний ЦНАП став одним з кращих в Україні

Візит до ЦНАП зазвичай розпочинається з рецепції, де відвідувач отримує консультацію та чек на прийом із зазначеним часом.

Система «електронної черги» керує процесом видачі чеків, побудови черги обслуговування та викликом відвідувачів до потрібного адміністратора, який проводить реєстраційні дії.

З моменту початку роботи адміністратора в процес «включається» програмне забезпечення від РЕНОМЕ «ЦНАП-Smart-quality-service».

Основним завданням ПЗ є мінімізація часу для виконання процедур:


□ Реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання
□ Формування та друк заяви автоматично
□ Видача довідки про реєстрацію місця проживання
□ Видача довідки про зняття реєстрації місця проживання
□ Видача довідки про склад сім’ї та зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб
□ Видача довідки про відсутність відомостей про реєстрацію місця проживання фізичних осіб
□ Друк адресної картки

Завдяки цьому процес займає лічені хвилини та потребує мінімум зусиль для заповнення необхідних документів, адже весь ланцюжок дій автоматизований. Всі документи друкуються максимально заповненими потрібною інформацією, а відвідувачу лишається поставити свій підпис.
Адміністративна частина ПЗ має інструменти для аналізу та контролю роботи персоналу.

В результаті процес надання адміністративних послуг стає швидким та не клопітким, а в людини з’являється більше часу для себе, близьких та друзів.

За інформацією прес-служби Рівненського регіонального Центру надання адміністративних послуг





На правах реклами