Ми у Facebook
21.09.2016, 18:20

У Рівному пропонують роботу козакам та козачкам

Рівненські спасівці шукають людей, які зможуть тренувати підростаюче покоління. Про це повідомили на сторінці "Спас Рівне", що у мережі Фейсбук.
Діяльність організації базується на вихованні підростаючого покоління на засадах козацького бойового мистецтва "Спас". Це бойове мистецтво козацьких розвідників - пластунів. Спасівці зазначають, що досягли високих результатів, проте наразі потребують кадрової підтримки.

ФОТО з табору "Останній отаман Поліської січі"


- Нам потрібні люди, які готові учитися самі і далі учити дітей. Так, учити козацькому бойовому мистецтву "Спас". Але не зводьте це до простого рукопашу. Наша задача суттєво ширша - національно-патріотичне виховання. Ми ґрунтуємося на принципах козацького звичаю, - йдеться у повідомленні. - І нам потрібні люди, готові стати інструкторами. Дамо необхідні знання: навчимо методикам фізичного і морально-психологічного виховання дітей, навчимо методикам організації роботи клубів, гуртків і секцій за місцем проживання, пояснимо особливості роботи і надаватимемо методичну підтримку у подальшій роботі.

На Рівненщині школярі ходили по розпеченому вугіллю та битому склу

Отже вимоги: хлопці і дівчата, віком від 18 до 45 років, які проживають у Західній Україні (Житомирська, Рівненська, Волинська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Івано-Франківська, Закарпатьска і Чернівецька області). Бажаними, але не обов'язковими вимогами є: досвід у бойових мистецтвах чи просто у спорті, педагогічна освіта, вища освіта. Форма навчання - семінарська. Воно триватиме кілька років, паралельно з роботою з дітьми. Навчання платне, але доступне.

- Ця пропозиція може зацікавити хлопців і дівчат, які повернулися з АТО, які закінчили інститути і мають бажання тренувати дітвору,
- додають спасівці.

Подробиці шукайте на сайті: http://www.spas.rivne.ua/





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ