Ми у Facebook
21.09.2016, 17:00

Новомедіа Форум 2016 відбудеться 4-5 листопада

4-5 листопада у Києві відбудеться Новомедіа Форум 2016 – щорічна масштабна подія в галузі засобів масової інформації і соціальних медіа. Цьогоріч захід триватиме під назвою «Персоналізація». Слоган - «Ти – у медіасфері». Особливу увагу спрямують на персональні характеристики в медійній діяльності.
«Велику роль відіграють індивідуальні якості журналіста. Інтелект, шарм, харизма, неординарність і навіть зовнішній вигляд – ці характеристики мають дедалі більше значення в професійній журналістській активності. Цього року будемо заглиблюватися у тому числі в ці аспекти», - сказав президент Асоціації «Новомедіа» Руслан Кухарчук.

З 5 серпня відкрита реєстрація. Щоб заявити про свій намір взяти участь у Форумі, потрібно заповнити підготовлену форму на сайті.  Вартість залежить від дати реєстрації. У вересні – 395грн, в жовтні і листопаді – 495 грн. Студентам і членам Асоціації «Новомедіа» передбачені спеціальні знижки – за промокодом. Для студентів денної форми навчання – промокод novomedia-student.  Його потрібно ввести при реєстрації, і це дозволяє отримати знижку 60%. Вхід по квитку з даними промокодом діє тільки при наявності студентського посвідчення.

Новомедіа Форум – щорічне масштабне журналістська подія у Києві. На цьому професійному майданчику представлені всі види ЗМІ – телебачення, преса, радіо, інтернет. Тут збираються сотні учасників для спілкування, ділового партнерства і підвищення кваліфікації. Понад 30 ключових спікерів, ексклюзивні презентації, майстер-класи від практикуючих фахівців, гострі дебати, ярмарок вакансій, урочиста церемонія нагородження та багато іншого готують організатори заходу.



У 2011-му у заході брали участь делегати з 10 країн. У 2012-му близько 40 топ-фахівців. У 2013-му Форум в Українському домі відвідали в якості спікерів більше 50 провідних фахівців. У 2014-му в умовах зовнішньої військової агресії в Україні Форум пройшов під слоганом «Правда перемагає». Торік у заході взяли участь понад 50 спікерів, які є ключовими і знаковими персонами у галузу ЗМІ, соціальних медіа, блогінгу і маркетингу.

Цього року Новомедіа Форуму виповнюється 5 років. Програма Форуму формується так, щоб аудиторія отримала максимально корисну інформацію для безпосередньої роботи у професії.

Зареєструватися на Новомедіа Форум 2016 можна ТУТ!

До теми:

Рівнянин став "Журналістом року" в Україні

В Україні видано книгу, яка допоможе вступити на журналістику

У Києві нагородили переможців всеукраїнського конкурсу учнівських творчих робіт "Я - журналіст!"





На правах реклами