Ми у Facebook
22.10.2016, 14:30

Рівнянка на Конгресі Ради Європи викликала на себе вогонь росіян

Заступник голови Рівненської ОДА, депутат Рівненської обласної ради Світлана Богатирчук-Кривко виступила із заявою від імені української делегації на Конгресі Ради Європи.

У перший день роботи 31-ї сесії Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко виступила із заявою.

"5 хвилин з Тетяною Закордонець": заступниця голови РОДА Світлана Богатирчук-Кривко

Її звернення стосувалося російської агресії, ситуації в Криму та на Донбасі. Водночас така заява рівнянки викликало обурення російської делегації.

- Розпочалась 31- а сесія Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи у Страсбурзі. Сьогодні виступала з заявою від імені української делегаціі: про підтримку Конгресом Украіни, про засудження російської агресії, дотримання прав і свобод українських громадян в анексованому Криму і на окупованій території Донбасу. Викликала на себе вогонь цілісінькоі російськоі делегаціі, у всі своїх виступах апелювали особисто мені. Які ж вони зазомбовані та цинічні, - написала на своїй сторінці у фейсбук Світлана Богатирчук-Кривко.








На правах реклами