Ми у Facebook
26.10.2016, 19:00

Міські депутати Рівного відвідали небезпечну вулицю Межову

google.com.ua/maps

Депутати на власні очі пересвідчилися у яких умовах живуть рівняни.
Про це порталу ОГО розповіла депутат Рівненської міськради Любов Романюк:

- У громадську приймальню до мене як міського депутата Рівного звернулися мешканці вулиці Межової. Я разом з міським депутатом Олександром Нестеруком та патрульними поліцейськими виїхали на запрошення мешканців Межової. Рівняни, які живуть на цій вулиці надали проекти з облаштування там одностороннього руху. Вони свої пропозиції навіть графічно оформили. Мешканці вулиці Межової розповіли нам, що там постійно їздять машини. А, виявляється, зони для пішоходів немає. Парадокс цієї вулиці у тому, що кожен, хто цією вулицею іде, порушує правила дорожнього руху, адже фактично йде проїжджою частиною. А тому потрібно якомога швидше знайти раціональне рішення цієї ситуації, щоб убезпечити людей, які живуть на згаданій вулиці.

google.com.ua/maps
google.com.ua/maps


Олександр Нестерук — міський депутат та голова транспортної комісії Рівненської міської ради теж прокоментував ситуацію, яка склалася на вулиці Межовій:

Мешканці цієї вулиці завтра, 27 жовтня, планують прийти на засідання Рівненської міської ради, щоб озвучити депутатам та міському голові Рівного Володимиру Хомку свої пропозиції. Ми розмовляли з міським головою та заступником міського голови Рівного Олексієм Хмилецьким про проблему, яка склалася на вулиці Межовій. Міський голова та заступник запевнили, що знають і проблему мешканців вулиці Межової і їх пропозиції, які вони планують озвучити завтра. А також зазначили, що уже готується проект об’їзду вулиці Межової. Я сподіваюся, що ми підемо на зустріч людям й вирішимо проблему, яка склалася. Потрібно зробити усе, щоб великогабаритні авто не їздили вулицею Межовою.

Нагадаємо, що нещодавно до редакції порталу ОГО звернулися мешканці вулиці Межової, оскільки стурбовані постійним і неорганізованим належним чином рухом авто по вулиці.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО ВУЛИЦЮ МЕЖОВУ:

Рівняни готові протестувати, бо бояться за життя своїх дітей

Небезпечна вулиця Межова у Рівному: коментар міського голови


Небезпечна вулиця Межова у Рівному: чи облаштують там тротуар





На правах реклами