Ми у Facebook
29.11.2016, 14:00

"Госпітальєрці" Яні Зінкевич пообіцяли купити дві квартири у Рівному

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук Володимир Ковальчук.
Нагадаємо, що нещодавно міський голова Володимир Хомко пообіцяв виділити Яні Зінкевич гроші на купівлю квартири.

"Сьогодні разом з моїм колегою – депутатом Богданом Файфурою підготували проект рішення Рівненської обласної ради «Про передбачення коштів на придбання квартири Зінкевич Я. В.». У проекті рішення зокрема йдеться про те, щоб під час внесення змін до бюджету на 2017 рік при розподілі вільного залишку коштів станом на 1 січня 2017 року передбачити кошти на виконання заходу 41 Обласної програми соціального захисту учасників АТО, а саме виділити кошти у сумі 800 000 грн. на придбання Яні Зінкевич квартири у Рівному.

Яна Зінкевич – наша молода землячка, відома на всю країну волонтер, начальник Медичного управління та реабілітації бійців Добровольчого українського корпусу. Рік тому Яна втрапила у неймовірно складну ДТП, проте, на щастя, вижила після надскладних ушкоджень. А нещодавно вона народила донечку. Тож молодій сім’ї вкрай потрібне житло. І депутати обласної ради повинні мати за честь допомогти цій мужній молодій жінці з вирішенням квартирного питання. Й пишатися, що такі люди житимуть у нашому місті
, - написав Володимир Ковальчук.

Під постом депутату нагадали, що квартиру Яні Зінкевич уже пообіцяли купити з міського бюджету:

Діана Гордійчук: "Наскільки мені відомо, подібне питання буде розглядатися на сесії міської ради 7 грудня, ми дублюємо питання?"

Володимир Ковальчук: "Діана Гордійчук, то нехай іншу квартиру купить область. Я вважаю вона це заслуговує"

Діана Гордійчук: "Володимир Ковальчук ????? Яна - без сумніву Герой, але дві квартири??? Ви розумієте, що пропонуєте?"

Володимир Ковальчук: "Діаночка, ми робимо дії, які залежать від нас. Кожен має відповідати за те, за що береться. Я вважаю, що Яна зможе без проблем подарувати другу квартиру тій людині, яка також на це заслуговує!"

Діана Гордійчук: "Володимир Ковальчук, ПОДАРУВАТИ???? Ми маємо витрати гроші громади, для того щоб Яна подарувала другу квартиру?????"

Володимир Ковальчук: "Діана Гордійчук, вважаю, що ми маємо діяти планомірно. Виділимо квартиру. Далі будемо думати, що робити з іншою , поки немає жодної. Якщо у вас є пропозиції, як покращити житлові умови наших героїв - пишіть. Всі ми долучимося до них."





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ