Ми у Facebook
29.12.2016, 16:30

Заступник міського голови Рівного Віталій Герман розповів про перші кроки на новій посаді

Кандидатуру Віталія Германа підтримали депутати під час останнього у цьому році засідання сесії Рівненської міської ради.
Під час обговорення кандидатури заступника міського голови тільки представник Радикальної партії висловився негативно щодо Віталія Германа, в той час, коли решта депутатів наголошували, що це цілеспрямована, відповідальна та працьовита людина.

Міський голова Рівного отримав нового заступника (+ДОСЬЄ)

Так, міський голова Рівного Володимир Хомко заявив, що Віталій Герман створив у Рівному найкращий регіональний ЦНАП в Україні. А Олександр Чубай підкреслив, що бачить у кандидаті на посаду заступника міського голови досвідченого та компетентного керівника, який прагне змін на краще.

ДОСЬЄ на нового заступника міського голови Рівного

В результаті обговорення 34 депутати присутні в сесійній залі підтримали нового заступника міського голови та привітали Віталія Германа з обранням на цю відповідальну посаду.

Сам же Віталій Герман поділився з кореспондентами "ОГО" своїми планами та ініціативами, які прагне реалізувати на цій посаді перш за все.

По-перше, Віталій Ігоревич планує сформувати команду професіоналів, які будуть працювати для розвитку міста. По-друге, новий заступник мера працюватиме над зміною правосвідомості працівників органів місцевого самоврядування. Щоб ці люди розуміли своє головне призначення - служити територіальній громаді міста. По-третє, Віталій Герман ставить перед собою мету - навести лад з малими архітектурними спорудами у нашому місті. а також працювати над реалізацією проектів "електронне місто", що допоможе кожному мешканцю почувати себе комфортно.




Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами