Ми у Facebook
12.01.2017, 06:35

Рівняни не можуть позбавитися статусу підприємця через інтернет

Мешканцям області недоступне використання електронної функції припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця.
Нагадаємо, що з кінця 2016 року українці, в тому числі і мешканці Рівненщини все частіше почали позбавлятися статусу фізичної особи-підприємця.


Мешканці Рівненщини масово позбавляються статусу підприємця


Так, у Рівненській області кількість осіб, які позбавилися реєстрації становила 3211 осіб, що відповідає 22% зареєстрованих фізичних осіб-підприємців на Рівненщині.

Зокрема у Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг було припинено діяльність близько 1500 фізичних осіб-підприємців.
Попри побоювання, особливого ажіотажу з приводу напливу клієнтів та великих черг у Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг не було.


Рівненський регіональний ЦНАП - ДОВІДКА


За словами Віталія Германа, директора ЦНАПу, на припинення діяльності однієї фізичної особи-підприємця йшло у середньому від 3 до 5 хвилин.

Тепер же на порталі державних послуг iGov запустилася функція припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця онлайн, офіційна назва: «Державна реєстрація припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця за її рішенням».

Однак, для Рівненської області наразі неможливе надання цієї послуги в електронному вигляді. Тому державна адміністративна послуга з припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця й надалі буде проводитися у центрах надання адміністративних послуг області.

За інформацією www.cnaprv.gov.ua





На правах реклами