Ми у Facebook
21.01.2017, 14:30

Небайдужий чоловік допоміг здійснити мрії маленьких рівнян (+ФОТО)

І це не перший його подібний добрий вчинок.
Добродій, благодійник, небайдужий рівнянин. Все це про Бориса Бурцева. Минулоріч він втілив мрію одного з учасників акції «Добро на Різдво», що проводили в Палаці дітей та молоді.

«Різдвяний передзвін» зібрав майже 45 тис грн допомоги хворим дітям

Нині теж організував збір коштів на подарунки серед своїх друзів та знайомих. Ідею підтримали більше 50 людей. Збирали на одну мрію, а вийшло втілити аж чотири. Спочатку, розповідає пан Борис, зібраних коштів вистачало лише на один планшет. Але після того, як магазин зробив гарну знижку, випала можливість купити ще й самокат. Прийшли купувати самокат – підприємець Юрій Муха його практично подарував. Знову лишилися гроші. Вирішили купити санчата з кермом. І знову з’явився добродій, який не просто зробив знижку на санчата, а й організував їх доставку у Рівне з Кременця. Знову лишилися кошти.

В Україні видадуть нову серію книжок для особливих діток [+Фото]



Порахували – вийшов ще один планшет. Відтак завдяки небайдужості добрих людей збулися мрії чотирьох учасників акції «Добро на Різдво». Тепер планшет, який не встиг купити Ані Дусь тато, бо загинув в АТО, в руках у дівчинки. На очах у мами Жені Наум’юка тепер сльози радості. Вона бачить, що її син справді щасливий. Його сприймають таким, який він є, а ще він має омріяні санчата. Назар Переходько, отримавши новенький самокат, вирішив не відкладати задоволення до літа і випробував його просто біля палацівської ялинки. А Марина Усенко разом з планшетом отримала можливість навчитися розмовляти. Тож, велика дяка кожному, хто долучився до збору коштів на подарунки для цих маленьких чотирьох мрійників!

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами