Ми у Facebook
24.01.2017, 17:30

На Рівненщині зникла неповнолітня дівчина

Дівчину розшукують уже не в перше. Востаннє правоохоронці її шукали більше року і знайшли у Тернополі. Нещодавно дівчина пішла з дому уп’яте.
Учора, 23 січня із письмовою заявою до Здолбунівського відділення поліції звернулась мати, 52-річна жителька села Залісся. Жінка повідомила, що її 17-річна донька 20 січня близько 20 години сіла в маршрутне таксі «Рівне-Мізоч» і до цього часу додому так і не повернулася.



Павлович Анна Миколаївна, 04.08.1999 року народження, навчається на третьому курсі Квасилівського ліцею.

Прикмети: зріст 155-160 сантиметрів, повної тілобудови, волосся рудого кольору, до плечей.



На час зникнення Анна була одягнута у коричневу куртку, в’язаний темно-синій шарф, чорні лосини. При собі мала ноутбук у коричневій сумці. Користувалась двома мобільними телефонами, однак зараз вони не відповідають.

На Рівненщині раніше судимий чоловік пограбував односельчанина

Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а дівчину оголосили у розшук.

У Рівному дівчина вдарилась об автомобіль і зламала ногу

Поліцейські звертаються до усіх, хто володіє будь-якої інформацією, яка допоможе знайти неповнолітню, звертатись до поліції за адресою: Здолбунів, вул. Пушкіна, 41. Крім того, цілодобово працюють і телефони чергової частини: стаціонарний (0352) 2-23-25, мобільний: 097-412-16-08.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської поліції.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами