Ми у Facebook
27.01.2017, 10:01

«Славія» достроково здобула черговий титул кращої футзальної команди Рівного [+Відео]

У чемпіонаті Рівного з футзалу відбулося два пропущених поєдинки. Як і очікувалося, «Славія», яка зустрічалася з останньою командою в таблиці – «Ребелс» - без проблем оформила чергове дострокове чемпіонство. Таким чином, славісти до раніше виграного Кубка додали медалі чемпіонів.
Ще однією інтригою в цій зустрічі було те, скільки встигне забити голів Сергій Тригубець, який бореться за звання кращого бомбардира змагань з Олександром Малиновським ("Північ-Центр"). В підсумку, екс-гравець "Енергії" (Львів) та МФК "Кардинал-Рівне" відзначився чотири рази, при цьому ще двічі (!) не зумів реалізувати шестиметрові - голкіпер "Ребелс" в обох випадках їх парирував.

Таким чином, перед останнім туром в активі обох голеадорів – Тригубця і Малиновського – виявилося по 14 точних ударів. Хто з них здобуде титул кращого форварда, визначаться в поєдинках останнього туру.

У іншій перенесеній грі "Комфорт-сервіс" виявився сильнішим від "Рівнегазу" - перемігши у першому таймі 2:0, комфортівці у другій половині зіграли з "газовиками" унічию 2:2 і тепер можуть готуватися до вирішального поєдинку проти "Феміди". Саме у матчі з прокурорами остаточно визначаться володарі срібних та бронзових нагород змагань. І якщо "комфортівців" влаштує, навіть, нічия, то "Феміді" доведеться грати лише на перемогу.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після 5-го туру Чемпіонату Рівного «Славія» і «Комфорт-Сервіс» зберегли лідерство

Футзальні змагання у Рівному дісталися екватора

Раніше, у суботу, 21 січня, відбулися матчі 8 туру чемпіонату міста Рівне з футзалу. Саме за їх підсумкам визначилися всі призери змагань - за тур до завершення турніру стало ясно, що три комплекти нагород між собою розподілили "Славія", "Комфорт-сервіс" та "Феміда".

Результати матчів 8 туру.

18:30 Славія – Рівнеобленерго 4:1
19:15 Хімік – Квартал 3:3
20:00 Північ-Центр – Граніт 4:4
20:45 Ребелс – Феміда 3:4



Розклад наступних матчів.

9 тур, субота, 28.01

18:30 Граніт – Ребелс
19:20 Рівнеобленерго – Хімік

9 тур, неділя, 29.01
18:00 Квартал – Північ-Центр
18:45 Рівнегаз – Славія
19:30 Феміда – Комфорт-Сервіс





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ