Ми у Facebook
15.02.2017, 13:31

"Бez обмежень" у Рівному розповідали про "Х-фактор", особисте життя та новий альбом (+ФОТО, ВІДЕО)

Вчора фіналісти "Х-фактору" давали в Рівному грандіозний концерт. Перед самим концертом гурт поспілкувався з журналістами.
Гурт "Бez обмежень" розпочав творчий шлях ще з 1999 року, та справжню популярність хлопці здобули після виступу на сьомому сезоні "Х-фактора". Розповідають, що організатори шоу самі знайшли гурт та запропонували взяти участь в проекті.

- Кожна людина, дивлячись шоу, чи читаючи книжку, уявляє себе на місці головного героя. Так і в мене, переглядаючи "Х-фактор", виникали думки: як би я це зробив, чи можливо нам прийняти участь у шоу. А потім нам написали менеджери - чому ж такий гарний гурт не бере участь у кастингах, - розповідає фронтмен гурту Сергій Танчинець.



БІЛЬШЕ ФОТО

На питання, які ж обмеження наштовхнули гурт на їхню назву, артисти відповіли, що вони такі ж люди як всі і обмеження в них звісно є. Сама назва гурту з'явилась тоді, коли на початку творчого шляху вони обирали музичний стиль. В результаті вирішили, що обмежуватись одним музичним стилем не будуть, тобто гратимуть "Бeз обмежень".

В Рівне хлопці приїхали не самі. Допомогти їм приїхали друзі та колеги - дует The Oscar Wild. В Рівному і один і інший гурт виступають вперше. Проте, про місто хлопці чули неодноразово, а соліст "Бeз обмежень" Сергій Танчинець жартує, що ще й часто проїжджав через Рівне, коли їхав до батьків в рідне місто Мукачево та звертав не на ту дорогу.

- Нам приємно, що новий альбом "5 хвилин" будемо презентувати в місті, в якому граємо вперше. Це такий початок початку, - додає Сергій Танчинець.



Про те де найкраща публіка, гурт відповідає по-філософськи. Кажуть, що давали концерти у багатьох містах України і кожному з них виступати найкраще. Адже під час концерту панує унікальна атмосфера і емоції, якими вони обмінюються з глядачами - неповторні.

У День всіх закоханих не могли й не оминути питання особистого життя. Всі учасники гурту - люди сімейні. Лишу учасник гурту The Oscar Wild Віталій Сичак зізнався, що його серце досі вільне.



Розпочали концерт "Бez обмежень" з пісні, яка поки найпопулярніша - "Без неї ніяк". Однозначно, драйвовий виступ гурту байдужим не залишив нікого. Хлопці добряче потрудилися, щоб гості залишилися задоволені. Ще один подарунок, який презентували артисти до Дня закоханих - автограф- та фотосесія.





БІЛЬШЕ ФОТО










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ