Ми у Facebook
03.03.2017, 14:00

Чоловік, який ледь не вбив дружину в одному з рівненських кафе, - під арештом

Прокуратура наполягла на арешті чоловіка, який вчинив замах на умисне вбивство дружини та під час затримання вчинив насильство стосовно поліцейського.
Подія трапилася 17.02.2017 в обласному центрі. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в одному із ресторанів намагався вбити дружину. Після невдалої спроби вистрілити з пневматичного пістолета у голову жінки, дебошир заподіяв їй численні колото-різані рани за допомогою ножа.

Рівненські патрульні доглядали дитину, батько якої порізав дружину

Під час затримання правоохоронцями чоловіка, той чинив активний опір та застосував фізичну силу до одного із поліцейських, нанісши останньому тілесні ушкодження.

За результатом розгляду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, слідчим суддею в задоволенні такого клопотання було відмовлено, а підозрюваному обрано запобіжний захід - домашній арешт.

Проте прокурор Рівненської місцевої прокуратури, не погодившись з таким рішенням, оскаржив його в апеляційному порядку.

Подробиці кривавої різанини у рівненському кафе (+ФОТО, ВІДЕО)

Як результат - апеляційний суд Рівненської області, обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Злочин, вчинений чоловіком, віднесено до особливо тяжких і карається Кримінальним кодексом України позбавленням волі на строк до 15 років.

У Рівному чоловік ледь не вбив дружину, вдарив патрульного та хотів застрелитися сам

Керівник Рівненської місцевої прокуратури
Володимир Самардак






На правах реклами