Ми у Facebook
14.03.2017, 13:00

Маленька рівнянка Вікторія Шевчук: "Кожен конкурс – це шанс проявити себе!"

Вікторія ШЕВЧУК, модель МА "Panna Model Managment", переконана в тому, що варто щодня знаходити для себе нові можливості для особистого розвитку. А велика кількість титулів та перемог у конкурсах навчила дівчинку радіти успіхам та не засмучуватися, якщо не вдалося отримати перемогу.
В інтерв’ю для журналу "Маленькі рівняни" Віка розповіла про себе, свої захоплення та навчання у модельній школі.


Як фото вашої дитини можуть потрапити у журнал “Маленькі рівняни”


– Розкажи трошки більше про себе: скільки тобі років, в якому класі навчаєшся?
– Мені 9 років. Я навчаюся у 4-А класі Рівненської СпШ №15. Наша школа є спеціалізованою – з поглибленим вивченням іноземних мов.

– Які мови ти вивчаєш зараз і які плануєш у майбутньому?
– Мені дуже подобається вивчення іноземних мов. Зараз ми вивчаємо англійську, а з п'ятого класу буду опановувати ще польську, французьку та німецьку.

– А які ще предмети, крім англійської, є твоїми улюбленими?
– Мені подобаються уроки математики, трудового навчання.

Переможниця численних конкурсів - зірка обкладинки журналу "Маленькі рівняни"

– Окрім школи, які захоплення маєш?
– Мені дуже подобається подорожувати. Ми з родиною просто обожнюємо досліджувати краєзнавчі куточки нашої країни. І багато вже де довелося побувати. Нині моя мрія – відвідати Софіївський парк. Вірю, що моя мрія збудеться найближчим часом.

– Чим любиш займатися у вільний час?
– Я часто проводжу вільний час зі своїми друзями, а також полюбляю читати. Читаю різні книги, серед яких улюбленими є тематичні енциклопедії, які допомагають мені дізнатися багато нового.



– Я знаю, що ти є моделлю МА "Panna Model Managment". Скільки років ти вже займаєшся у модельному агентстві?
– Я займаюся в модельному агентстві вже чотири роки. Мені дуже подобається навчання тут. Адже це не тільки нові знання, а й цікаві враження та можливість знайти справжніх друзів.

– А яке заняття у "Panna Model Managment" тобі найбільше подобається?
– Я люблю заняття з акторської майстерності. Під час уроків ми розвиваємо наше мовлення, багато спілкуємося, і це мені до смаку.

– Попри свій юний вік, ти вже брала участь у багатьох конкурсах. Розкажи, в яких саме?
– Так, я брала участь у багатьох фестивалях краси й таланту, де здобула такі титули: "Mini Miss Panna Model Style 2014", "Міні Міс фото 2014", "Top Panna Model Style 2015", "Найкраща модель України 2015", "Mini Princess of Continents 2015", "Little Princess Mini Miss Rivne Region 2016", "Panna Top Model Style 2016".
Мене запросили на конкурс "Міні Топ-Модель України 2017", а також маю запрошення на конкурс у Києві "Міні Міс і Містер Блонд 2017". Моє фото було на обкладинці журналу "Твій стиль", а разом з іншими юними моделями я знімалася для реклами магазину дитячого одягу "Дюймовочка".



– Твої титули справді вражають. Скажи, у конкурсах головне участь чи перемога?!
Звісно, всім хочеться перемагати. Але мама мене навчила не засмучуватися через поразки, шукати в кожному конкурсі можливість себе проявити та знайти нових друзів. Мені цікаво змагатися, і я ніколи не плачу, якщо щось пішло не так, як би мені хотілося. І саме це мені допомагає налаштовуватися на хороші результати й досягати нових вершин.







На правах реклами