Ми у Facebook
09.04.2017, 18:00

Підсумки тижня: найдорожче весілля Полісся та смертельна ДТП у Рівному

ОГО підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів.


Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавили всі деталі весілля учасників шоу "Чотири весілля" з дубровиці Яни та Віктора.



Весілля в українському стилі у Дубровиці стало найдорожчим в цьому випуску - молодята витратили на нього аж 150 тисяч гривень. Яні 21 рік і вона поділилася з глядачами своєю непростою історією кохання. Впродовж всього шоу рівнянка ревно відстоювала українські традиції, а під час самого святкування здивувала своїх суперниць "обрядом" - миттям ніг тещі. До речі, до перемоги парі з Рівненщини не вистачило всього кілька балів.

ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ





У суботу, 8 квітня, все місто сколихнула новина, що помер маленький рівнянин Ілля Омельчук.



12-річний Ілля Омельчук хворів на гострий лімфобласний лейкоз. Все місто збирало на операцію для маленького Іллі - йому була необхідна пересадка кісткового мозку, яку проводять в Європі. У п'ятницю, 7 квітня в МПК «Текстильник» відбувався благодійний концерт мистецького об’єднання «Едельвейс», на якому збирали гроші на лікування хлопчика. Але вже наступного дня маленького Іллі не стало.



На Рівненщині батюшка одурманює прихожан білим порошком?




Про аварію з неповнолітніми на вулиці Тиннівська у Рівному до поліції повідомили лікарі швидкої медичної допомоги у неділю, 2 квітня, о пів на одинадцяту вечора.

17-річна жителька Рівного, за кермом квадроцикла їхала вулицею Тиннівська, не впоралася з керуванням, виїхала поза межі проїзної частини на праве узбіччя та зіткнулася з автомобілем «ЗІЛ», припаркованим обабіч дороги, а потім — в’їхала у придорожнє дерево.

Унаслідок зіткнення пасажира, 17-річного рівнянина, із політравмою доставили до Рівненської обласної клінічної лікарні. Однак попри проведені реанімаційні заходи, лікарям не вдалося врятувати його життя. Від отриманих травм юнак помер.



Ще одну пасажирку квадроцикла, 17-річну рівнянку, госпіталізували до медзакладу з відкритим переломом стегна. До лікарні потрапила і неповнолітня водійка, яка отримала незначні травми. За словами медиків їх життю нічого не загрожує.

Як повідомив ТРК “Ритм”, юнак який загинув — брат депутата Рівнеради Назарія Поліщука. Він має брата близнюка. Хлопець навчався у 27 школі, 1999 народження.

Фото з: ritm.tv.
Фото з: ritm.tv.








У Рівному на дівчину напав грабіжник з пістолетом Жителька села Кустин Рівненського району 2 квітня прямувала додому через парк на вулиці Князя Володимира, коли на неї напали.

Як пояснює потерпіла, чоловік приставив до її скроні пістолет та зірвав золоті сережки та ланцюжок, відібрав мобільний телефон та дві тисячі 800 гривень. Після цього розбійник чимдуж утік. Шокована дівчина одразу звернулася до поліції.



Злоумисником виявився 37-річний житель обласного центру. Чоловік уже перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжок, однак тоді відбувся умовним терміном. Будучи на іспитовому строці, вчинив черговий тяжкий злочин. Підозрюваний у скоєному не зізнається, однак потерпіла упізнала свого кривдника.



Скільки коштує виготовлення закордонного паспорта у Рівному



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ