Ми у Facebook
23.04.2017, 12:00

На Рівненщині вилучили мотопомпи та понад чотири кілограми "сонячного" каміння

Дві мотопомпи вилучили у Дубровицькому районі, а у Рокитнівському - поліцейські зупинили автомобіль з бурштином
У Рівному перед Провідною чоловік вночі викопував троянди (+ ФОТО)

У п'ятницю, близько десятої ранку придані сили оперативного штабу поблизу села Ясинець виявили саморобну мотопомпу з водозабірним шлангом. Ще одну безгосподарську саморобну мотопомпу поблизу цього ж села близько 17 години виявили оперативники управління захисту економіки. Усе вилучене доставили на територію Дубровицького відділення поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

А вже ввечері інспектори з нагляду за безпекою дорожнього руху Рокитнівського відділення поліції у ході відпрацювання зупинили автомобіль «Volkswagen Passat», під керуванням 25-річного жителя міста Вараш. Під час огляду транспортного засобу, у його салоні поліцейські виявили поліетиленовий пакет із камінням бурштину-сирцю, вагою чотири кілограми 650 грамів.







Рівненщина: Хлопець на полюванні підстрелив товариша (+ ФОТО)





Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, каміння вилучила та в подальшому його буде направлено на експертизу. За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 198 (зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. Іномарку помістили на територію Рокитнівського відділення поліції.









На правах реклами