Ми у Facebook
08.05.2017, 13:30

П'яна суперечка між подружжям закінчилась для дружини реанімацією (+ ФОТО)

Жінка у комі


Увечері 7 травня до поліції повідомили медики, що у реанімаційне відділення з тілесними ушкодженнями доставлено 49-річну жительку села Іваннє Дубенського району.

Поблизу Рівного знайшли мінометну міну часів Другої світової війни

Поліцейські встановили, що між подружжям виник конфлікт 29 квітня, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. Вечеряючи удвох, господарі розпили пляшку горілки. Слово за слово, і зав’язалась суперечка. Жінка, аби довести правоту, вдарила чоловіка кулаком в око. Той відповів їй аналогічним ударом. Після цього він ще раз вдарив її рукою в область тім’яної ділянки голови. На цьому конфлікт було вичерпано.





Рівненським поліцейським здолбунівчани допомагали ловити втікача-порушника (+ ФОТО)



Наступними днями подружжя продовжувало пиячити, і попри те, що жінці ставало щораз гірше, до медиків вона не поспішала. У лікарню вона все ж потрапила, але вже без свідомості. Її привезли родичі. У жінки діагностували закриту черепно-мозкову травму, внутрішньо-мозкову гематому та набряк мозку.

Поліцейським 54-річний чоловік зізнався у побитті дружини. За фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження триває досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання, передбачене санкцією цієї статті – ув’язнення на строк від п’яти до восьми років.







На правах реклами