Ми у Facebook
21.05.2017, 20:44

"Російські соціальні мережі, пільги, суїциди та безвіз" - підсумки тижня у Рівному (15-21 травня)

ОГО підсумовує найрезонансніші події тижня, який минає.
Для рівненських меломанів цього тижня відбулася важлива подія - у неділю, 21 травня, у Рівному виступив відомий гурт "Океан Ельзи".



“Темні часи” настали для рівнян-любителям «повиснути» у соціальних мережах, адже цього тижня стало відомо, що Указом Президента забороняється доступ до ресурсів сервісів «Mail.ru» (www.mail.ru) та соціально-орієнтованих ресурсів «Вконтакте» (www.vk.com) та «Одноклассники» (www.ok.ru). При чому, рівненські провайдери обмежили доступ до заборонених ресурсів. Також цього тижня стало відомо, що російська група компаній Rambler запустить портал в українському сегменті інтернету - rambler.ua. Українські користувачі матимуть змогу отримувати новини про різноманітні події з 25 українських міст, погоду та курси валют.



Ознаменувався цей тиждень і трагедією. У неділю, 21 травня стало відомо, що звів рахунки з життям пенсіонер, вистрибнувши із вікна 5 поверху будинку на вулиці Відінській, 31. Перед цим, 16 травня, на вулиці Дубенській, 44 жінка спочатку викидала речі з вікна, а потім мала намір вистрибнути сама, але, на щастя, їй завадили.



Рівненські пільговики отримали ще один приємний сюрприз - депутати рівненської міської ради виділили кошти на відшкодування за пільгові перевезення пасажирів по маршруту «Рівне – Садові ділянки (Нова Українка)». Гроші на перевезення пільгових категорій пасажирів не передбачили, а цим маршрутом часто їздять пільговики та інваліди.



Проте, не лише рівненські пільговики отримали більшу свободу для мандрівок, але і загалом усі рівняни. Адже саме цього тижня У французькому місті Страсбург відбулась урочиста церемонія підписання рішення про запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини