Ми у Facebook
15.06.2017, 16:32

У мешканця Рівненщини були наркотики на будь-який смак (+ФОТО)

Асортимент наркотиків вилучила поліція у жителя Дубно.
Учора, 14 червня, працівники Дубенського відділу поліції спільно із бійцями спецпідрозділу обшукали помешкання 40-річного дубенчанина. У його господарстві правоохоронці знайшлм заборонені наркотичні речовини, незаконні посіви маку і конопель.

Рівнянка зізналася, що займалася проституцією (+ФОТО)




Документуючи протиправну діяльність дубенчанина, пов’язану із незаконним обігом наркотиків, оперативники зафіксували факти, що чоловік продавав наркотики. Під час санкціонованого обшуку в його господарстві, де він мешкає із дружиною та трьома неповнолітніми дітьми, поліцейські вилучили три пакети подрібненої макової соломки, неабияку кількість шприців, колб із рідинами поки невідомого походження. Також на присадибній ділянці виявили посіви 980 рослин маку та чотири рослин коноплі.

На Рівненщині палав завод - постраждалих немає (+ФОТО, ВІДЕО)




Наркотики та зразки рослин правоохоронці направили для проведення експертизи.



Незаконні діяння чоловіка слідчі кваліфікували за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту), частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частиною 2 статті 310 (незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Зловмисника, якого раніше був судимий за аналогічні злочини та крадіжки, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактами збуту наркотиків йому уже повідомили про підозру. Також слідчі звернулись до суду із клопотанням про обрання чоловікові запобіжного заходу.
За всі свої наркодіяння дубенчанину може загрожувати до десяти років ув’язнення із конфіскацією майна.


Про це повідомили з головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами