Ми у Facebook
23.06.2017, 11:00

У Рівному бігтимуть “завжди молоді” заради маленького хлопчика

Забіг відбудеться уже цими вихідними.
У неділю, 25 червня, у Рівному, як раз на День молоді відбудеться благодійний забіг “Forever Young”. Розпочнеться забіг о 10.30, старт біля готелю “Мир”. Маршрут пролягатиме по вулицях: Симона Петлюри, Кавказькій, Міцкевича і фінішує теж поблизу готелю “Мир”.

Участь у забігу може кожен, не зважаючи на вік, адже можна вибирати дистанції: до одного кілометра або до чотирьох кілометрів. Участь — платна. Вартість попередньої реєстрації онлайн – 80 гривень. Вона доступна до суботи, 24 червня, до 23 години 59 хвилин. Зареєструватися можна за посиланням: https://sportevent.com.ua/events/rivne-forever-young/

В Острозі пройшов міжобласний волейбольний турнір



Зареєструватися можна буде і в день старту безпосередньо на місці старту-фінішу у наметі Rivne Running Club. Однак тоді це коштуватиме вже 100 гривень. Кошти з реєстрації витратять на допомогу у купівлі слухового апарату для 6-річному рівнянину Микиті Сітнову.

- Rivne Running Club вважає, що все суспільство повинно гуртуватися, щоб допомагати у вирішенні таких ситуацій, коли сім’я не має фінансової можливості придбати нормальний слуховий апарат для хлопчика. Дитина повинна нормально чути це життя, природу, людей навколо. І наш обов’язок та обов’язок всього суспільства допомагати таким сім’ям. Вони не повинні бути сам на сам зі своїми проблемами.
Мої колеги почули про цього хлопчика. Ми дізналися, що суму яка не вистачає – невелика – 15 тисяч гривень, бо вже зібрали 195 тисяч. Саме 15 тисяч гривень нам більш-менш реально зібрати під час одного забігу. Зараз невідомо чи вдасться нам прямо зібрати таку суму, але якщо не з учасників забігу, то зі спонсорами та меценатами ми обов’язково допоможемо цій сім’ї, - розповідає президент Rivne Running Club Сергій Ющишин.

Рівненські пляжники пробилися до десятки кращих на Чемпіонаті Європи

Участь у забігу можуть взяти рівняни та гості міста будь-якого віку, адже дистанції дуже доступні – до 1 км або близько 4 км – на вибір. Участь у забігу – платна.

Учасники отримають стартові номери та приємні подарунки від партнерів та спонсорів забігу. Найспритніших, які посядуть 1, 2 та 3 місце серед чоловіків та жінок на двох дистанціях, нагородять кубками, речовими та продуктовими подарунками.

Відзначать також наймолодший та найстарший учасники забігу.

Організовує забіг Rivne Running Club.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами