Ми у Facebook
23.06.2017, 11:30

Відома телеведуча приїхала у Рівне, щоб здійснити мрію дівчини-переселенки (+ФОТО, ВІДЕО)

Фото прес-служби 1+1.

Нещодавно популярна ведуча відвідала місто разом із своєю командою.
Кілька днів тому, 20 червня, у Всесвітній день біженців і вимушених переселенців (World Refugee Day), Лідія Таран разом з командою ТСН приїхала у у гості до 16-річної Інни Кравчук, дівчини з ДЦП, яка писала Ліді у Facebook і просила здійснити її мрію — потрапити на концерт співака DZIDZIO. Відомий виконавець, який також є другом проекту “Здійсни мрію” персонально запросив Інну на свій концерт у Рівному, який має відбутися 9 вересня.

Де на Рівненщині школярі зможуть вивчати іноземну мову на канікулах (+ПЕРЕЛІК)



Зараз Інна мешкає у Рівному. У Рівне дівчинка разом зі своєю бабусею, 80-річною бабусею Розою Михайлівною, втекли від обстрілів з рідної Кадіївки (Стаханова) на Луганщині. Зараз вони мешкають у крихітному номері готелю “Турист”. Мама давно покинула дівчинку, а тато провідує її лише зрідка.

Двоє рівненських лікарів стали заслуженими


Фото прес-служби 1+1.
Фото прес-служби 1+1.


Бабуся просить у місцевої влади вирішити питання про більш комфортне житло, адже її онука Інна пересувається на візку, а пандусів у готелі немає.

Фото прес-служби 1+1.
Фото прес-служби 1+1.


Лідія Таран зустрілася із мером Рівного, його заступниками, депутатами місцевої ради – це були перші кроки для того, щоб змінити житлову ситуацію Інни та її бабусі на краще. Цією історією також зацікавилось Агентство ООН у справах біженців.

Про це повідомляє прес-служба 1+1 на сайті ТСН.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ