Ми у Facebook
27.06.2017, 16:53

Національний банк України попереджає — хакери атакують. Постраждало і Рівне

Зловмисники запустили невідомий вірус сьогодні, 27 червня.
Національний банк України попередив банки та інших учасників фінансового сектору про зовнішню хакерську атаку невідомим вірусом. Вірус атакував кілька українських банків, а ще державні та приватні підприємства.

У результаті таких кібератак ці банки мають складності з обслуговуванням клієнтів та здійсненням банківських операцій.
Наразі у фінансовому секторі посилив заходи безпеки та протидії хакерським атакам усіх учасників фінансового ринку. Національний банк України моніторить ситуацію та повідомлятиме про поточний стан кіберзахисту банківської системи.

Теракт у Сирії: підірвали вантажівку

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Національного банку України.

У зоні АТО затримали диверсантів. Серед них є росіянин

Пізніше, як повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко виникли проблеми у роботі комп’ютепрної мережі Кабміну. За повідомленням ТСН, телеканалу 1+1, від напваду також постраждали мережі "Укренерго" та "Київенерго". Вірус, який завдав клопотів кільком установамс, має назву Petya.A.

А як повідомляє видання “Рівне вечірнє”, хакерська атака торкнулась Рівного. Одномоментно перестали працювати каси в гіпермаркеті "Епіцентр", виникли також проблеми з отриманням посилок на «Новій пошті». Рівняни також не можуть зняти готівку у банкоматах.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами