Ми у Facebook
03.07.2017, 11:33

Рівнянам: екзамени на права змінилися (+ІНФОГРАФІКА)

З 1 липня в Україні складатимуть іспити за новими екзаменаційними питаннями з ПДР 
Головний сервісний центр МВС презентував нові екзаменаційні питання зі знань Правил дорожнього рух за якими з 1 липня складатимуть іспити для отримання посвідчення водія.

У яких випадках рівняни можуть не отримати субсидії на газ




- У нових тестах питання актуалізували, виправивши їх відповідно до сучасної ситуації на дорогах, більше уваги  приділили практичним навичкам, котрі знадобляться майбутнім водіям під час керування транспортним засобом. Окрім цього, питання згрупували відповідно до категорій водійського посвідчення. Таким чином, водіям легкових автомобілів, наприклад, не доведеться відповідати на питання, пов’язані з управлінням автобусів чи вантажівок. Питання тесту зорієнтовані на те, щоб людина, яка вивчила правила дорожнього руху могла із легкістю відповісти на них. А до кінця 2017 року заплановано впровадження посиленого контролю над процесом складання іспитів - фото та відеофіксації, - зазначає начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Рівнянам: як вберегти свій комп’ютер від кібератаки (ПОРАДИ)


 
Усе інше особливо не змінилося: тест триватиме 20 хвилин і складається з 20 питань, що обираються системою випадково. Тож завчити екзаменаційний білет тепер неможливо. Тест обов’язково містить питання за 4 тематичними категоріями: 10 питань із правил дорожнього руху, 4 питання з будови та експлуатації транспортних засобів, 4 питання з основ безпеки руху та 2 питання з надання першої медичної допомоги.



Також тепер перевірити свою підготовку до іспиту можна безкоштовно на офіційному сайті ГСЦ МВС (hsc.gov.ua).

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ