Ми у Facebook
04.07.2017, 11:29

На Рівненщині фінішувала обласна Спартакіада серед депутатів

Завершився червень, а відтак час підвести підсумки проведення Обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних рад, міських рад міст обласного значення, сільських та селищних рад, об'єднаних територіальних громад 2017 року.
Як розповів Володимир Мурін, головний спеціаліст відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, обласна спартакіада проводилась упродовж травня 2017 року з 5 видів спорту: футзалу, волейболу, шахів, шашок, настільного тенісу.

Переможцем змагань з футзалу стала збірна команда депутатів Рокитнівського району, яка лише у серії післяматчевих пенальті здолала команду Дубровицького району. Третє місце виборола команда Сарненського району.

Переможцем змагань з волейболу стала команда Сарненського району, друге місце виборола команда Рокитнівського району, третє місце посіла команда Бугринської ОТГ.

У командному заліку змагань з шашок переможцем стала команда Рокитнівського району, друге місце - Рівненського району, третє місце - Сарненського району.

В особистому заліку у змаганнях з шашок серед жінок переможцем стала Світлана Чапля (Рівненський район), а серед чоловіків - Сергій Пилипчук (Бугринська ОТГ).

У командному заліку змагань з шахів переможцем стала команда Дубровицького району, друге місце - Сарненського району, третє місце - Гощанського району.

В особистому заліку у змаганнях з шахів серед жінок переможцем стала Оксана Ютовець (Дубровицький район), а серед чоловіків - Олександр Козак (Рівненська обласна рада).
У командному заліку змагань з настільного тенісу переможцем стала команда Рокитнівського району, друге місце - Рівненського району, третє місце - Сарненського району.

В особистому заліку у змаганнях з настільного тенісу серед жінок переможцем стала Олена Конончук (Рівненський район), а серед чоловіків - Руслан Нижник (Рокитнівський район).

У загальному заліку Спартакіади переможцем стала команда Сарненського району, яка лише на два залікових очка випередила команду Рокитнівського району, третє місце посіла команда Рівненського району.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщину прийшло Олімпійське літо

На обласній Спартакіаді місцевих депутатів найкращими стали сарненчани

За підсумками Обласної спартакіади була сформована збірна команда депутатів Рівненської області, яка брала участь у фінальних змаганнях VI Всеукраїнської спартакіади серед депутатів, де виборола високе 6 місце серед 17 команд-учасниць.

В цілому виступ команди Рівненської області на Всеукраїнській спартакіаді можна вважати успішним!

Найвдаліше виступила рівненська футзальна команда, яка у підсумку виборола третє місце.

Варто також відмітити команди з настільного тенісу та шахів, а також спортсменів Руслана Нижника (Рокитнівський район, настільний теніс), Олександра Козака (Рівненська обласна рада, шахи), Світлану Чаплю (Рівненський район, шашки), які у підсумку зупинились за крок до п'єдесталу, посівши четверті місця.









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ