Ми у Facebook
13.07.2017, 12:00

Маленька акторка з Рівного завойовує Голлівуд (+ФОТО)

Йдеться про Олю Боровець, яка зіграла Полліану в Рівненському драмтеатрі.
Оля Боровець у цей час представляє Україну на щорічному конкурсі талантів "The World Championship of Performing Arts" (WCOPA). Президентом конкурсу є Гриф O'Ніл, а підтримує його проведення кіноактор та екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер. Вже стало відомо, що наша Олічка вийшла у півфінал конкурсу, як актриса. Вітаємо і чекаємо чергових позитивних новин.
В Україні відбір для участі у конкурсі проходили 270 дітей, серед яких обрали 9 представників нашої країни. Серед них і актриса Рівненського облмуздрамтеатру Оля Боровець. Загалом у конкурсі беруть 50 країн світу.

Юна рівнянка Оля Боровець підкорює театральну сцену [+Відео]



Юна рівнянка вирушила до Голлівуду 25 червня, щоб представляти Україну у п'яти номінаціях конкурсу: фотомодель, моделінг - вихід у стильній вечірній сукні, casual-style, танець у стилі hip-hop/funk, акторська майстерність.



Саме на номінацію "акторська майстерність" Оля покладала найбільше надій і ось саме вона принесла дівчинці першу перемогу - вихід у півфінал! Про це конкурсантка повідомила на своїй сторінці у Facebook.





За матеріалами http://www.dramteatr.com.ua/
ФОТО: сторінка Олі Боровець у Фейсбук






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ