Ми у Facebook
23.07.2017, 10:00

В Квасилові виявили домашню нарколабораторію (+ ФОТО)

Також оперативники знайшли предмет із запалом, зовні схожий на вибуховий
ВІДЕО: на Рівненщині агрофірма труїть не лише поля, але й дітей?

У п'ятницю, 21 липня, поліцейські в помешканні 24-річного жителя селища Квасилів виявили нарколабораторію, прекурсори, наркотичну речовину та вибуховий предмет, повідомляє Головне управління Національної поліції в Рівненській області.

Працівники карного розшуку Рівненського районного відділення поліції в рамках кримінального провадження провели санкціонований обшук у будинку 24-річного квасилівчанина. Поліцейські виявили обладнання для виготовлення наркотиків, зокрема колби, холодильник, трубки, ваги, а також пристрій для куріння наркотичного засобу. Всі предмети були з нашаруванням наркотичної речовини «первітин». Також, у одному поліетиленовому пакетику зберігалася наркотична порошкоподібна речовина та ще в близько 35-ох – її залишки.







Подробиці смертельного вибуху на Рівненщини (+ФОТО)

Крім того, молодик у помешканні зберігав речовини, за допомогою яких виготовляв наркотик, а саме: 250 грамів сірчаної кислоти, близько трьох літрів червоного порошкоподібного фосфору та близько півкілограма гранульованого йоду.

Також оперативники виявили предмет із запалом, зовні схожим на вибуховий.





«Слідчі за фактом зберігання наркотичних засобів, прекурсорів, обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів та незаконного зберігання вибухових речовин розпочали досудові розслідування за частиною 1 статей 309, 311, 313 та 263 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — Усе виявлене поліцейські вилучили та направили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатам якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення».

Відомо, що мешканець Квасилова вже перебував на лаві підсудних за вчинення крадіжки. Однак тоді відбувся умовним терміном. Тепер за скоєне відповідно до санкцій статей зловмиснику загрожує максимальне покарання у виді позбавлення волі строком до семи років.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram








На правах реклами