Ми у Facebook
26.07.2017, 12:00

Рівненська пара дівчат-пляжниць перемогла на Чемпіонаті України

20-23 липня в Херсоні відбувся Чемпіонат України з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат віком до 20 років. І знову представники Рівного продемонстрували високі результати і піднялися на п’єдестал пошани. Вікторія Лисиця та Катерина Дашевська завоювали перше місце, їх підтримав Владислав Павлюк.
Як розповіли у Рівненській обласній федерації волейболу (РОФВ), у змаганнях дівчат на старт турніру вийшли 29 пар, серед яких дві представляли Рівненщину. Кароліна Підгурська та Наталія Грищенко не маючи високого рейтингу в посіві у підсумку фінішували на 13-й позиції. Значно більші сподівання покладалися на Вікторію Лисицю та Катерину Дашевську, які вважалися одними з фаворитів. І рівнянкам вдалося підтвердити свій рівень перемігши в турнірі.

В фіналі Вікторія та Катерина впевнено 21:14 та 21:13 перемогли чорноморську пару Рилова/Чечельницька. Власне рівнянки за весь турнір не програли жодної партії і лише в одному випадку дозволили суперницям набрати 18 очок.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська пара стала срібними призером чемпіонату України з пляжного волейболу

У Запоріжжі рівненські пляжники стартували у Чемпіонаті України

Можуть похвалитися вдалим виступом і юнаки. Рівненські пляжники виступали в турнірі з представниками Кропивницького. Так рівнянин Владислав Павлюк грав в парі з Ігорем Свірідовим, а Михайло Свирид в парі з Антоном Матвєєвим. Симбіоз пляжників Рівного та Кропивницького вийшов напрочуд вдалим. Обидві пари увійшли в квартет найсильніших на турнірі.

І якщо Матвєєв/Свирид поступилися у бронзовому фіналі киянам лише у вирішальному сеті то Свірідов та Павлюк перемогли на турнірі! У вирішальному матчі кропивницько-рівненський дует в над напруженому матчі 22:20 та 21:17 здолав запорізько-харківську пару Паленко/Полуян.

Нагадаємо, пляжники з Рівненської області в Австрії з 15-го по 18 червня взяли участь у Чемпіонат Європи з пляжного волейболу в категорії U-22. Рівненські волейболісти та волейболістки продемонстрували високі результати, потрапивши до першої десятки цього турніру.





На правах реклами