Ми у Facebook
01.09.2017, 13:23

На Рівненщині футбольні ветерани розпочали другу частину сезону [+Відео]

Гравці віком від 35 років після літньої перерви зіграли перший матчі першого туру другого кола Чемпіонату області з футболу серед ветеранів. А на особливу увагу заслуговує матч у Зорі, де зустрічалися місцева команда та «Славія» (Велика Омеляна), беззмінний переможець майже усіх подібних турнірів.
На початку другого тайму поєдинку «Зоря» - «Славія» гості вже вигравали з рахунком 4:0, проте господарі знайшли в собі сили за відносно короткий час майже відігратися – 3:4. Втім останнє слово у цій зустрічі все ж залишилося за фаворитами і «Славія» вивезла із Зорі перемогу з хокейним рахунком 5:3.

Таким чином, після восьми турів команда під керівництвом відомого в минулому голкіпера Романа Байрашевського продовжує упевнено лідирувати у групі «Південь» та йти до п’ятого поспіль чемпіонства. Адже «Славія» набрала за сім ігор максимально можливу кількість очок і навряд чи хтось сумнівається у її виході до плей-офф змагань.



Другим у південні зоні залишився здолбунівський «Автоленд», який у майже такому ж за результативністю матчі на домашньому полі в Здовбиці обіграв дубенських ветеранів і набрав 15 очок. На два очки менше мають ветерани з «Ікви» (Млинів), які «технічно» перемогли гощанський «Зеніт слави».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» втретє поспіль стала «ветеранським» чемпіоном Рівненщини

Оржівський ОДЕК у Чемпіонаті області пішов у відрив

Значно заплутаніша ситуація у групі «Північ», де на дві путівки до фінального етапу претендують відразу шість із семи учасників. За великим рахунком, шанси пройти далі втратили лише костопільчани – у звітному турі «Горизонт» поступився на своїй домашній арені рокитнівському «Поліссю» і тепер, маючи лише два очки, упевнено посідає останнє місце в турнірній таблиці цієї групи.

Несподіваної поразки зазнав на власному полі сарненський «Маяк», який програв ветеранам із Володимирця. Тепер останні відстають від сарненчан, котрі розмістилися на другому місці, лише на два очки (у команд 10 та 12 залікових балів відповідно). А перше місце зберіг за собою «Ізотоп» із Вараша, в якого 14 очок та гра в запасі.








На правах реклами