Ми у Facebook
19.09.2017, 18:40

Збірна Рівненщини стала кращою в Україні з бігу на 10 кілометрів

У неділю, 17 вересня, у Львові пройшов Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих, молоді та юніорів з бігу по шосе на десять кілометрів. Рівненська область була представлена п'ятьма спортсменами і за результатами змагань команда Рівненщини зайняла перше місце у загальному заліку.
Як розповіли у прес-службі Рівненської обласної ради, область представляли спортсмени комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності» облради: Дмитро Сірук (тренер Ярослава Нечипорець), Ольга Котовська ( Володимир Захожий), Вікторія Хапіліна (тренер Ярослава Нечипорець).

Серед чоловіків Дмитро Сірук переміг з результатом 30.27, серед жінок кращою стала Ольга Котовська з результатом 33:45, рівнянка Вікторія Хапіліна показала третій результат – 34:28.

Легкоатлетка Вікторія Федчик стала третьою серед молоді з результатом 38:17.

У загальнокомандному заліку збірна Рівненської області набрала 365 балів, майже на сотню очок випередивши збірну Харківщини (270 балів), третіми фінішували представники Волині – 230 балів.









МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівнянка Земляк встановила два особистих рекорди

Ольга Земляк здобула бронзу на римському етапі «Діамантової ліги»

Нагадаємо, Дмитро Сірук - майстер спорту України, член національної збірної, багаторазовий учасник чемпіонатів світу з кросу та напівмарафону, срібний та бронзовий призер чемпіонатів Європи з кросу у командному заліку 2013, 2016 років. Легкоатлет є випускником Костопільської дитячо-юнацької спортивної школи та обласного ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту.

Ольга Котовська - кандидат в майстри спорту України, спеціалізується на марафонському бігу. Чемпіонка України з марафону 2015 року, чемпіонка України з бігу на 10000 метрів 2016 року, бронзова призерка міжнародних змагань у Коршенбройху у бігу на 5 км на шосе у 2016 році та переможець марафону New Taipei City Wan Jin Shi Marathon, який входить до серії IAAF Bronze Label Road Races, у цьому ж році. Учасниця Олімпійських ігор 2016 року.

Відзначимо, 17 вересня на рівненському міському стадіоні "Авангард" відбувся відбірковий Чемпіонат Рівненської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2002 року народження та молодше. У змаганнях взяли участь близько 220 учасників.





На правах реклами