Ми у Facebook
10.10.2017, 19:22

Новомедіа Форум: 30 спікерів, 30 тем і Сєва Новгородцев

Сьомий Новомедіа Форум відбудеться в Києві 3-4 листопада. Цього разу ключовий медіа-майданчик країни розміститься в комплексі Nivki-Hall. Це журналістська подія, яку відвідують сотні працівників ЗМІ та медіа-активістів з усіх регіонів України та інших країн.
Спікерами традиційно стають ключові персони зі сфер телебачення, радіо, преси та онлайн-проектів.

Спеціальний гість заходу - Сєва Новгородцев. Журналіст і радіоведучий BBC в Лондоні, «перший радянський діджей», кавалер ордена Британської імперії, його голос слухали під подушкою за часів СРСР, музикант і чарівний спікер, професіонал вищого класу. Спеціально для своїх українських слухачів і глядачів Сєва Новгородцев записав відеозапрошення:



На сайті Форуму вже опублікований весь пул спікерів, які приєднаються до події в цьому році. Як завжди, це ключові персони в сфері медіа, які мають значний досвід за плечима. Передадуть знання, поділяться навичками, дадуть відповіді на запитання і, можливо, запросять на стажування. Матвій Ганапольський (ПРЯМИЙ), Віолетта Трикова (112), Пітер Залман, Сергій Рачинський, Слава Варда (NewsOne), Мелісса Гаррісон (CBS), Ольга Кашпор (1 + 1), Олексій Арестович, Орест Сохар («Обозреватель») - далеко неповний список тих, хто підніметься на сцену Форуму.

Всього понад 30 кращих фахівців в сфері медіа та комунікації з України та інших країн. Стежте за постійними оновленнями на офіційному сайті. Зареєструватися для участі можна за посиланням.

Новомедіа Форум проходить в Києві щорічно з 2011 року і традиційно збирає понад 300 журналістів, медіа-активістів, студентів і всіх, хто цікавиться тематикою масової комунікації.





На правах реклами