Ми у Facebook
20.10.2017, 16:00

Білоруси відмовляються їсти свинину з Рівненщини

Через африканську чуму свиней (АЧС) сусідня держава обмежила ввезення свинини з чотирьох областей – Рівненської, Одеської, Луганської та Вінницької областей України.
Про це повідомив Департамент ветеринарного і продовольчого нагляду Міністерства сільського господарства Республіки Білорусь. Через африканську чуму свиней (АЧС) сусідня держава обмежила ввезення свинини з чотирьох областей, в тому числі й Рівненської.

На територію Білорусі не можна ввозити із зазначених областей живих свиней, зоопарки й циркових тварин сприйнятливих видів, сперму кнурів, м'ясо свиней (у тому числі диких кабанів) та іншу свинарську сировину, а також продукти її переробки; шкіряну, рогокопитну і кишкову сировину, щетину, м'ясо диких кабанів, мисливські трофеї, отримані від сприйнятливих видів тварин, корми та кормові добавки для тварин рослинного і тваринного походження, а також обладнання, яке використовується для транспортування, утримання, забою і розбирання свиней і сировини (продукції) тваринного походження.

На Рівненщині масово загинули свині

Зазначені обмеження поширюються на ввезення кормів і кормових добавок для кішок і собак, а також готових кормів, які пройшли термічну обробку і виготовлені зі свинарської сировини, інформує “Агропортал”.





На правах реклами