Ми у Facebook
14.11.2017, 07:09

Оржівський ОДЕК вирвав у сарненського «Маяка» Суперкубок на останній хвилині [+Відео]

Гра за останній обласний трофей сезону не побалувала вболівальників, які прибули з Оржева та Сарн, надлишком гострих моментів поруч з воротами як ОДЕКа, так і “Маяка”. Проте зустрічі виявилася напруженою та тримала в інтризі до самісінького її завершення.
Як розповіли у Рівненській обласній федерації футболу (РОФФ), у суботу, 11 листопада, в Рафалівці відбувся поєдинок за Суперкубок Рівненщини, в якому зійшлися чемпіон та володар Кубка.

Небезпечних моментів у матчі було небагато. Приміром, сарненчани в одному з епізодів у другому таймі були близькими, аби відкрити рахунок – після пробиття штрафного Юрій Кособуцький відбив м’яч перед собою, але добивання гравця “Маяка” прийшлося в штангу.

На 65 хвилині ОДЕК залишився у меншості після того, як Сергій Загривий, перериваючи атаку суперників, пішов на фол і заробив другий гірчичник у матчі. Щоправда, у меншості у команди Олега Шандрука з’явився простір для контратак, адже “Маяк” почав йти вперед значно крупнішими силами.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Футбольну Першість Рівненщини виграла «Калина» з Бугрина

ОДЕК виграв останній обласний трофей сезону – Суперкубок 2015

Оскільки регламентом проведення Суперкубку не передбачено додатковий час, команди і глядачі потихеньку почали готуватися до пробиття післяматчевих пенальті. Проте розв’язка у матчі трапилася на третій з чотирьох компенсованих хвилин. Микола Коляда, один з найнижчих гравців у складі ОДЕКа, випередив у воротарській зоні голкіпера сарненчан і проштовхнув м’яч у сітку – 1:0!

Після цього матч так і не було продовжено. Представники “Маяка” почали апелювати до арбітрів поєдинку, оскільки ті, на їх думку, не дали провести сарненчанам подвійну заміну перед подачею кутового. Головний арбітра матчу Андрій Шевчук у відповідь на це спочатку вилучив представника “Маяка” з технічної зони, а після відмови підкоритися вироку судді взагалі завершив гру.

Таким чином, оржівський ОДЕК утретє поспіль став володарем Суперкубка Рівненщини. А взагалі таких трофеїв у нього вже п’ять з восьми взагалі проведених. Ще двічі цей трофей вигравав сарненський “Маяк”, один раз – рівненська “Славія”.













На правах реклами