Ми у Facebook
14.12.2017, 09:16

На Рівненщині шукають консультанта для проекту Світового банку

Світовий банк погодив технічні завдання для відбору індивідуального консультанта Cубпроекту «Підвищення ефективності лікування та профілактики хвороб системи кровообігу в Рівненській області на період з 2015 по 2020 роки».
Згідно з технічними завданнями, напрацьованими управлінням охорони здоров’я Рівненської ОДА, комісією з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг та Світовим банком конкурсний відбір оголошується для консультанта з інженерних робіт.

Нагадуємо, що Світовий банк надає Україні позику у розмірі 214,73 мільйонів доларів США на проект «Поліпшення охорони здоров’я на службі людей». Рівненщина на реалізацію свого субпроекту отримає 25 мільйонів доларів США.

У Здолбунові на залізниці пропонують роботу

Проект розрахований на п’ять років. Учасники реалізації Субпроекту: центри первинної медико-санітарної допомоги, центральні (міські та районні) лікарні, обласна клінічна лікарня, обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики, центр здоров’я.

Контроль за реалізацією Субпроекту здійснюватиме управління охорони здоров’я Рівненської ОДА. Його мета – покращення забезпеченості медичних працівників всіх рівнів надання медичної допомоги матеріальними та технічними засобами для своєчасного виявлення та адекватного лікування хворих з ХСК, покращення санітарно-освітньої роботи серед населення області, підвищення рівня кваліфікації медичних кадрів, інформатизація закладів охорони здоров’я.

На роботу в Ізраїль потрібні кваліфіковані працівники

Документи від кандидатів прийматимуться до 11 години 26 грудня 2017 року включно. Висловлення зацікавленості у вигляді резюме (українською та англійською мовами) просимо направляти електронною поштою або подати особисто із зазначенням вакансії. Резюме без зазначення вибраної вакансії та перекладу англійською мовою розглядатися не будуть.





На правах реклами