Ми у Facebook
16.12.2017, 14:40

«Інтер» покаже перший титульний бій перспективного українського спортсмена Дениса Беринчика

У суботу, 16 грудня, о 22:30 у програмі "Великий бокс" телеканал "Інтер" покаже трансляцію поєдинків Дениса Берінчика та Олега Малиновського в рамках боксерського шоу компанії братів Кличків K2 Promotions Ukraine.
"Останнім часом українські промоутерські компанії не часто балують любителів боксу яскравими шоу в Україні. Це якраз одна з таких. Відмінний підбір боксерів обіцяє інтригуюче видовище, – коментує Сергій Долбілов, керівник редакції спортивних програм телеканалу "Інтер". – А родзинкою цього боксерського шоу буде перший титульний двобій Дениса Беринчика. Хоча питання тут зовсім не в титулі. Можна бути тричі чемпіоном світу і при цьому бути нудним боксером. А можна і без всяких поясів бути улюбленцем публіки. Берінчик – з таких. Він – харизматична особистість. Регулярно радує глядачів нестандартними постановочними виходами в ринг, а його бокс подобається глядачам".



Вечір великого боксу на "Інтері": трансляція наймасштабнішого боксерського турніру року

Українець Денис Берінчик вперше за професійну кар'єру проведе титульний поєдинок проти представника філіппінської школи боксу Аллана El Matador Валлеспина. На кону – вакантний титул WBO Oriental у легкій вазі.

"Я дуже радий, що мені випала можливість підкорити нову вершину вже в професійному боксі, – говорить Денис Берінчик. – Я вдячний своїй компанії K2 Promotions за такий шанс і своїй команді, яка разом зі мною протягом трьох років йде до досягнення вершин. Я впевнений, що майбутній бій буде цікавим. Я спробую здобути перемогу нокаутом".

Напередодні бою Денис Берінчик побував у студії програми "Ранок з "Інтером". Боксер пообіцяв, що 16 грудня порадує своїх шанувальників не тільки видовищним поєдинком, але і черговим яскравим виходом у ринг. Шанувальники вже бачили Дениса в образі гладіатора, козака, укладеного, мотогонщика. Що ж придумає Берінчик цього разу? В інтерв'ю "Ранку з "Інтером" боксер трохи відкрив карти і розповів, що його новий образ буде в стилі 80-х років. Чи принесе новий перевтілення удачу Берінчику в першому титульному бою, дізнаємося вже в цю суботу.



Також 16 грудня в другому головному поєдинку вечора українському боксерові Олегу Малиновському належить захист титулу чемпіона Європи WBO в напівлегкій вазі проти угорця Девіда Берни.

"Великий бокс" на "Інтері": Усик починає боротьбу за титул абсолютного чемпіона світу

"Цей бій – друга захист титулу для мене і третій титульний поєдинок, тому я підходжу до нього з усією серйозністю і хочу здобути яскраву перемогу, – коментує майбутній бій Олег. – Зараз я перебуваю на шостій сходинці рейтингу WBO, і для того, щоб піднятися і стати офіційним претендентом на бій за титул чемпіона світу за версією WBO c Оскаром Вальдесом, мені потрібно перемагати".



Бокс. У мережі з’явилося ефектне промо-відео до бою Усик-Князєв [+Відео]

Побажаємо нашим боксерам удачі на рингу і, звичайно ж, перемоги!
Не пропустіть! Боксерське шоу з участю Дениса Берінчика та Олега Малиновського – 16 грудня о 22:30 на телеканалі "Інтер".






На правах реклами