Ми у Facebook
17.12.2017, 10:00

Нічні перегони з патрульними по-рівненськи

Ще один молодий чоловік у Рівному влаштував собі сумнівну «розвагу».
У п'ятницю, 15 грудня, орієнтовно о 22-й годині вечора, на вулиці Набережній, патрульні зупинили автомобіль марки BMW, який мав технічну несправність.

Вночі у Рівному горіли авто та будинок

Під час перевірки документів виявилось, що водій не має при собі свідоцтва про реєстрацію на авто вже під час детальної перевірки автомобіля інспектори встановили невідповідність у зареєстрованому і наявному номері кузова транспортного засобу. Пояснити нічого водій не міг, оскільки автомобіль був не його.

Через деякий час під'їхав 26-ти річний власник транспортного засобу, якому полісмени запропонували забрати з автомобіля особисті цінні речі, адже авто тимчасово затримувати та мали доставити на арештмайданчик.
Однак, власник автомобіля під час того як забирав свої речі, сів за кермо та різко рушив в напрямку вулиці Литовської. Патрульні відразу розпочали переслідування.

Водій BMW неодноразово порушував правила дорожнього руху, переїжджав перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофора, створював аварійні ситуації іншим учасникам дорожнього руху, не зупинявся на вимогу працівників поліції та не реагував на маячки синього та червоного кольору, також ігнорував вказівки патрульних з гучномовця.

У Рівному на хабарі затримали архітектурного інспектора

Орієнтування про подію та автомобіль одразу передали всім патрульним. Спільними та злагодженими зусиллями вільних екіпажів транспортний засіб заблокували та зупиненили на вулиці Млинівській, однак водій різко вискочив із автомобіля та побіг в сторону АЗС, де його затримали полісмени.
Щодо 26-ти річного власника автомобіля патрульні склади адмінматеріали за ст.122 - 2 КУпАП (невиконання водіями вимог про зупинку); ч.4 ст.122 КУпАП (створення аварійної обстановки); ч.2 ст.122 КУпАП (проїзд на заборонний сигнал світлофора) та протокол про адміністративне затримання.

А щодо попереднього водія, патрульні винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі реєстраційного документа на транспортний засіб).
Автомобіль все одно доставили на арештмайданчик.

За повідомленням патрульної поліції Рівного.





На правах реклами