Ми у Facebook
18.12.2017, 19:52

Телеканал «Інтер» передав святому Миколаю прохання своїх глядачів

Цього року телеканал «Інтер» підготував особливий подарунок до Дня святого Миколая для своїх глядачів: будь-який бажаючий міг передати особисте прохання до святого Миколая – через кореспондента «Інтера».
Всі передані послання були зачитані біля мощей Чудотворця в італійському місті Барі. Ця благочестива традиція існує вже століття. З усіх куточків планети люди передають святителю записки з найпотаємнішими бажаннями і вірять: святий Миколай чує їх щирі молитви. Втім, заповітні бажання в день святого Миколая збудуться у багатьох, а деякі чудові моменти навіть потраплять в об'єктив телеоператорів «Інтера». Про них в прямому ефірі «Інтера» у вівторок, 19 грудня з 7.00 до 10.00 розкажуть в святковому телемарафоні «Чудо починається». Ведучі Анастасія Даугуле і Роман Кадемін, а також вся команда проекту «Ранок з «Інтером» підготували безліч сюрпризів, дивовижних історій, цікавих зустрічей і захоплюючих подорожей.

"Час будувати" будинок мрії для багатодітної сім'ї, яка жила на вулиці і готувала їжу на багатті

Глядачі дізнаються, як відзначають День святого Миколая в різних країнах світу, познайомляться з людьми, які творять чудеса, почують старовинні легенди і історії, що надихають, та побувають разом з журналістами «Інтера» в Італії, Туреччини і Палестині – в місцях, які пам'ятають святого Миколая.

В рамках святкового телемарафону глядачі дізнаються, як проходить щорічний онлайн-аукціон deti.inter.ua, який проводиться з ініціативи благодійного фонду «Інтер – дітям». І який вже четвертий рік об'єднує чуйних і небайдужих людей навколо великого доброї справи – збору коштів на придбання важливого медичного обладнання. Основна мета в цьому році – апарат інтенсивної вентиляції легенів, який дуже потрібен маленьким пацієнтам реанімації Центру дитячої токсикології Охматдиту. Його вартість – 710 тис. грн, в даний момент зібрано 475 тис. грн. Кожен бажаючий може зробити свій внесок у добру справу, купивши вподобаний лот на сайті deti.inter.ua.

У День святого Чудотворця телеканал «Інтер» ще раз нагадає телеглядачам, що кожен з нас здатний на диво. Робити добро легко! Разом ми можемо рятувати дитячі життя.







На правах реклами