Ми у Facebook
19.12.2017, 18:40

Рівненські школярі провели останню на Рівненщині у 2017 році розминку з чемпіоном

Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 імені Володимира Короленка стала місцем проведення заключної в поточному році «Розминки від чемпіона». Місцеві школярі зустрілися з Ольгою Котовською, відомою рівненською легкоатлеткою.
Захід, як і попередні подібні, відбувся з ініціативи «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і Відділення НОК України в Рівненській області.

Нагадаємо, відома рівнянка є майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасницею ХХХІ літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 2016 року, де вона посіла 33 місце на дистанції в 42 кілометри 195 метрів з результатом 2 годин 34 хвилини 57секунд.

Гостя розпочала зустріч з розповіді про свої спортивні досягнення. Вона спеціалізується на дистанціях виключно понад 5 кілометрів, а її улюблена відстань – марафон. Саме на дистанції понад 42 кілометри вона має найкращі результати. Зокрема, за свою кар’єру Ольга перемагала на марафонах у Кракові (2008 р.), Бормунті (2013 р.), Ренні (2014 р.), де вона встановила особистий рекорд пробігши дистанцію за 2 години 28 хвилин 47 секунд. У 2016 році спортсменка стала найкращою легкоатлеткою квітня в Україні, і знову повторила це досягнення в листопаді 2017 року.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Кореччині пройшла легкоатлетична «розминка»

Кращий софтболіст Рівненщини провів «Розминку від чемпіона» на Березнівщині

Після знайомства з дітьми, настав час і для розминки. Ольга розповіла їм про важливість саме цього етапу тренування і дала поради, як його робити найкраще, водночас демонструючи і коментуючи всі рухи. Вдосталь розім’явшись школярі отримали можливість детально роздивитися всі нагороди, які принесла із собою гостя, взяти в неї автограф і сфотографуватися. Також, не обійшовся захід і без традиційного вручення призів авторам найкращих малюнків, в яких пропагується спорт і здоровий спосіб життя. Роботи Кухарчук Анни, Данилюк Ярини і Кулінець Єви легкоатлетка відібрала особисто, і вручила їм спортивні сувеніри.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ